Takaisin arkeen

Arki on taas alkanut ja kesälomat tältä vuodelta lusittu. Tässä vaiheessa oli oikeastaan jo ihan kiva palata takaisin töihin, varsinkin kun Anne oli lomani aikana loihtinut työpaikan täyteen uusia ihania somistuksia. Niin kivaa kuin lomailu onkin, on toisaalta myös aika kiva saada arkeen jälleen vähän rytmiä ja rutiinia. Nyt onkin aika laittaa vähän ryhtiä elämään ja alkaa suunnitella syksyn juttuja; työhommia ja oman kodin remonttia, joka alkaa ihan näillä näppäimillä.

 

 

Jostain syystä kameran linssin eteen päätyi tällä kertaa paljon vihreää ja punaruskeaa – terrakotat, burgurdit ja runsaat kasvit houkuttavat yksityiskohtina. Valitettavasti oma kasvivalikoimani ei ole noin pirteässä kunnossa, olen kai olettanut, että siinähän ne hoituvat valoisana kesäaikana itsestään. Harmittelen usein sitä, että kasvikiintiöni alkaa olla täynnä: vaikka kuinka uudet tulokkaat houkuttelisivat, ei kaksioon mahdu määräänsä enempää kasveja. Usein tosin aika tekee tehtävänsä ja kasvivalikoimani uusiutuu tätä kautta – meikäläisen hoteissa kun harva kasvi selviää vuosikausia.

Viherkasvit toimivat ihanasti myös tässä kokonaisuudessa, joka näyttää minusta muutenkin aivan erityisen kivalle. Nuo Hayn Soft Edge -tuolit ovat minusta yksiä nykymuotoilun onnistuneimpia tuoleja; ne sopisivat loistavasti oman ruokapöytänikin pariksi, mutta harmi kyllä tarvetta uusille tuoleille ei juurikaan ole. Ruokaryhmän somisteena toimii enkelinsiipi ja lajitelma kultaisia kynttilänjalkoja – viherkasvit toimivatkin yhtä hyvin myös tällä tavalla pöydän päälle asetettuina.

Utuiset sävyt viehättävät, niitä löytyy sekä myymälän seinistä että Hayn uusista tyynyistä, joita oli tupsahtanut myymälään lomani aikana. Luulen, että oman kodin sävyvalinnatkin tulevat noudattelemaan melko pehmeää ja utuista linjaa; kun lattia ja valtaosa kalusteista on valkoisia, haluan näiden vastapainoksi tuoda tiloihin myös lämpöä ja pehmeyttä. En maltakaan odottaa, että saan loppuviikosta avaimet käteeni ja pääsen testailemaan muutamia sävyvaihtoehtoja suoraan uuden kodin seinille. Lopulliset voittajat ovat vielä ratkaisematta, mutta eiköhän ne selviä viimeistään koemaalauksen yhteydessä. Pysykääpä siis linjoilla, koti- ja remonttijuttuja tiedossa ehkäpä jo tämän viikon lopulla.


Summer vacation is over and now it´s time to get back to everyday life. Luckily I have a beautiful workplace to where it´s always a pleasure to return. Here´s some pictures from work and thoughts about upcoming autumn season – it will be full of interesting projects.

 

Kommentit (6)
  1. Hei, olisin kysynyt onko kuvissa esiintyvä Hayn vaalea pöytä väriltään valkoinen vai luonnonvalkoinen? Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

    1. Tuo on väriltään off white, eli luonnonvalkoinen. Tämän pinta on linoleumia, tässä vaihtoehdossa valkoisin sävy on tämä. Pöytää saa myös laminaattikantisena, tällöin valkoisen sävy on puhtaampi valkoinen.

  2. On sinulla ihana työpaikka!

    1. No onhan se! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *