SISUSTUSINSPIS: YKSINKERTAINEN JA RIISUTTU KYLPYHUONE

Viime aikoina olen kerännyt Pinterest-albumeihini erityisen ahkerasti kylpyhuone- ja keittiökuvia, luonnollisesti siksi, että näiden tilojen suunnittelu on meidän projektissa juuri nyt kovin ajankohtaista. Toki muutenkin sisustuksessa, mutta aivan erityisesti kylpyhuoneiden suhteen olen vahvasti vähemmän on enemmän -ajattelun kannalla. Minusta yksinkertaiset, minimalistiset ratkaisut ovat usein niitä kauneimpia ja kestävimpiä kylpy- ja wc-tiloissa, kyseessä kun on kuitenkin tilat, joita remontoidaan harvakseltaan.
Alla malliesimerkki karunkauniista kylppäristä, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Tunnelma luodaan muutamalla harkitulla jutulla, eikä juuri mikään ole sidoksissa aikaan tai trendeihin. Yksinkertainen ei kuitenkaan tarkoita tylsää, minusta tässä tilassa on ihan omanlainen tunnelmansa:
Tilan materiaalit ovat rouheat ja luonnonläheiset, sävymaailma on pehmeä ja lämmin. Comon moderni allas on vähän samaa henkeä aiemmin vinkkaamani Duravitin Vero-sarjan kanssa, juuri tuollaiset simppelit muodot viehättävät. Volan hanat ovat tietysti klassinen ja kaunis valinta myöskin. Tämä tila on voitu hyvin tehdä 10 tai 20 vuotta sitten, ja se toimii varmasti myös samaiset vuosikymmenet eteenpäinkin. Yksinkertaisuudessaan todella inspiroiva tila, josta voi poimia ideoita sovellettavaksi pienemmässä mittakaavassa myös kotosalla.
Nyt voikin jäädä haaveilemaan tuosta altaasta ja sinne pulahtamisesta… Huomenissa täällä tontilla luvassa mukava arvonta, joten kannattaa pysytellä kuulolla. Kivaa perjantai-iltaa!
Beautiful, serene californian bathroom that belongs to designer Michaela Scherrer. Love almost everything about it: those rough materials, Vola taps and that sink from Como. Perfectly simple!
Kommentit (2)
  1. Ihana kylppäri, juuri tuollaisesta tyylistä haaveilen itsekin.jospa seuraavaan omasn kotiin saisi toteuttaa myös oman näköisen kylppärin…

    1. Yksinkertaisuus se vaan toimii! Näillä näkymin lähimmäksi näitä tunnelmia päästään meidän kellarin kylpytiloissa, se saa olla modernein ja myös yksinkertaisin tyyliltään. Muissa sitten aavistus enemmän vanhan talon runsautta. Ihan näin puristisiin tunnelmiin ei kyllä taideta kellarissakaan päästä, kun samaan tilaan pitäisi kuitenkin mahduttaa ne arkiset kodinhoitotoiminnotkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *