Blogit
Pihkala

Sisustusinspiraatiota Hayn, Magiksen ja &Traditionin tyyliin

gulled1-800

Tänään kävin työn merkeissä Helsingissä ja yksi etappi matkallani oli käynti Gulledin showroomilla. Gulled on Suomessa ja Ruotsissa toimiva agentuuri, joka tuo maahan Hayn, Magiksen ja &Traditionin kalusteita, näinpä me Koodissa työskentelemme heidän kanssaan tiiviissä yhteistyössä. Nyt oli mukava päästä ihastelemaan showroomin lukemattomia mallikalusteita ja kauniita esillepanoja; näillä merkeillähän on valikoimissaan ihan valtavasti kaikkea, ja esimerkiksi Hay on niin paljon muutakin kuin tunnetuimmat Tray-pöydät ja Hee-tuolit. Kaunis tila ja upeat huonekalut inspiroivat ottamaan valokuvia, tässä muutamia poimintoja showroomin herkuista:

gulled2-800 gulled3-800 gulled4-800 gulled5-800

Ihastelin reippaita seinävärejä, kuten vahvaa pinkkiä ja vahvaa sinistä, ja tietenkin huikeita kalusteita. Nämä Magiksen Pina-sarjan tuotteetkin ovat niin hienoja, tässä alimman kuvan ryhmässä kaikki tuotteet ovat Magiksen tuota Hayn mattoa lukuunottamatta. Mukana seikkaili myös suloinen toimistokoira Masi, joka suorastaan kerjäsi pääsyä valokuvaan. Saamansa piti.

gulled6-800 gulled7-800

gulled13-800 gulled12-800

gulled16-800

Ihastuin ihan totaalisesti &Traditionin tuotteisiin, useimmat näistä näin ensi kertaa livenä vasta nyt. Ihan huikeita värejä, ovelia muotoja ja hienoja materiaaleja! Värit eivät pääse kuvissa oikeuksiinsa, mutta ylemmissä kuvissa näkyvät vaaleansininen samettisohva, sinapinvärinen Catch-nojatuoli ja vaaleanpunaista, hopeaa ja marmoria sekoitteleva sivupöytä olivat ihan täydellinen yhdistelmä. Meille on Koodiinkin tulossa tuo sama nojatuoli esille, on kyllä tosi potentiaalinen vaihtoehto monenlaisiinkin tiloihin ja tarpeisiin. Työpöytäryhmän päällä olevia valaisimia Koodissa on jo nyt, ihanat nekin.

gulled8-800 gulled9-800

Tässä kuvassa on Hayn Terrazzo-pöytä, se on melko uusi tuote merkiltä. Terrazzoa oleva jalka on hieno yksityiskohta muuten simppelissä pöydässä. Tämä ryhmä soveltuu tällaisenaan myös ulos, tämäkin kannattaa siis pitää mielessä jos hakee pientä kivaa istuskelupaikkaa ulkotiloihin.

gulled10-800 gulled11-800 gulled14-800 gulled15-800

Kiva oli myös nähdä koko Hayn Palissade-ulkokalusteryhmä esillä, ovat kyllä hienoja kalusteita nekin. Tämä työpiste puolestaan on Magiksen, tykkään tosi paljon heidän sulavalinjaisesta, italialaishenkisestä mutta silti raikkaasta designistaan. Merkiltä löytyy kyllä monia hienoja klassikoita, joita soisi näkevän enemmänkin.

gulled17-800

Kyllä nyt tuli taas inspiroiduttua väreistä, yhdistelmistä ja kaikista ihanista kalusteista. Saas nähdä, mitä kaikkea kivaa sitä syksyksi vielä julkaistaankaan…


Today I visited Gulled showroom in Helsinki. Gulled is a furniture agency that import Hay, Magis and &Tradition to Finland, and as I work in furniture retail I do a lot of co-operation with them. The showroom was full of inspiration and beautiful things, here´s some inspo also for you. Particularly I fell in love with &Tradition products, I saw many of them for the first time. So beautiful materials, colors and forms!

Tallenna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *