Blogit
Pihkala

SISUSTUSINSPIRAATIO X 5

Viime aikoina muiden blogien seuraaminen on jäänyt vähän vähemmälle. Blogialustan vaihdon myötä blogistani katosi itsekseen päivittyvä, uusimmat postaukset näyttävä blogilista, ja huomaan klikkaavani tästä syystä muihin blogeihin vähän entistä harvemmin. Eikä satunnaiseen, huolettomaan surffailuun ole ollut kyllä oikein aikaakaan. Aion korjata asian viikonlopun (toivottavasti) joutilaiden iltojen myötä ja tehdä maratonmatkan internetin inspiroivaan maailmaan. Tässä kuitenkin muutamia erityisiä juttuja, jotka ovat tarttuneet haaviin viime aikojen pikaisilla selailuilla:

inspo1

photo: Alvhem

Ihastuin tämän kuvan rehellisen ruskeaan seinäsävyyn. Voimakas, mutta varsinkin tässä kuvassa aika kaunis valinta. Asunnossa toistuu ruskeiden maitokahvisävyjen lisäksi sinapinkeltainen ja terrakotta, eivätpä näytä pahalta nekään. Samasta miljööstä, kuvan keittiöstä voi bongata myös Monica Mulderin lampun, josta hetki sitten kirjoittelinkin tässä postauksessa. Viimeistään nyt tämän voi varmasti kruunata yhdeksi tämän hetken it-tuotteeksi, niin paljon se näkyy kaikkialla juuri nyt.

interior6

photo: Fantastic Frank

Tässä kuvassa viehätti puu ja sen monet kasvot. Kyllä aito puu vain on kaunista, ja tällainen rento sekoittelu eri puulaatujenkin välillä toimii toisinaan vallan mainiosti. Kuvasta silmäni poimivat myös Harion vesipannun, jota olen havitellut viheltävän version ohella pressopannuni vedenkeittäjäksi jo hetken. Kaunis jo esineenäkin.

interior3

photo: Fantastic Frank

Tämä kuva puolestaan on jo muutaman viikon takainen bongaus, mutta edelleen yhtä ihana. Yksinkertainen Artekin pöytä patinoitujen wieniläistuolien parina – miksei. Itse asiassa ilman tuota pöytää kokonaisuus olisi paljon tylsempi. Erikoismaininnan ansaitsee myös kaapin hieno sävy, pisaranmallinen kattovalaisin ja kohti korkeuksia kurottavat, pikkuisen kaljuuntuneet kasvit. Kaunista juuri näin!

interior4

photo: Entrance Mäkleri

Seinäsävyn houkuttelemana poimin tämänkin kuvan listalle. Vähän turkoosiinkin vivahtava, vähän tummempi siniharmaa on tosi kaunis valinta seinäsävyksi, ja hennon vaaleanpunaiset magnoliat korostavat tätä hienoa sävyä entisestään. Olen joskus miettinyt, että jos tulevaisuudessa kaipaan vaihtelua ja haluan maalata olkkarin ja ruokasalin jollain toisella värillä, voisi vielä astetta sinisempi, vähän turkoosiin vivahtava sävy olla yksi hyvä vaihtoehto. Mutta ihania värejähän on niin paljon muitakin. Tähän ajatusleikkiin on kuitenkin turha ryhtyä – juuri nyt olen oikein tyytyväinen seiniemme sävyyn.

interior5

photo Ragnar Omarsson for Elle Decoration

Viimeisenä vähän maskuliisempaa tunnelmaa – sekin tuntuu erityisen puhuttelevalta juuri nyt. Ollapa tuollainen makuuhuone, jossa suuri walk-in -pukuhuone yhdistyy tilaan saumattomasti. Tumma puu on kaapistoissa erityisen elegantti valinta, ja mitkä näkymät tuolta sängystä olisikaan! Huomatkaa myös kauniin harmaameleeratut lakanat ja väärin päin käännetyt taulut, sisustuselementti tämäkin. Tässä varsin käytännönläheinen idea myös kotioloihin sovellettavaksi – jos taulun kuva ei miellytä, voi taulun aina kokeilla kääntää toisin päin. 😉

Mukavaa loppuviikkoa!


My top five inspiration pics right now. Click photo credits to see more.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *