Blogit
Pihkala

SINISTÄ OLOHUONEESSA

pihkala-olohuone1.1-800 pihkala-olohuone3-800 pihkala-olohuone4-800

Olen juuri nyt aika innostunut sinisestä väristä. Meidän olkkarin kylmän sävyisten seinien keskelle sininen sopiikin minusta ihan mukavasti. Sohvalla on majaillut koko talven tummansininen samettityyny, enkä vieläkään taida malttaa siirtää sitä syrjään. Kaivoin sen pariksi myös sinisen Lyngby-vaasin, jonka ostin Köpiksen kentältä paluumatkalla Transylvaniasta. Vaasi on jäänyt tähän mennessä aika pienelle käytölle, olin jostain syystä unohtanut sen maleksimaan yläkertaan. Nyt se oli mukava kaivaa esille, ja tuntuu vähäisen käytön myötä melkein uudelta. Omista kaapeista on aina kiva tehdä löytöjä.

pihkala-olohuone5-800 pihkala-olohuone6-800

Maljakossa töröttää viikonloppuiset neilikat lyhyiksi saksittuina. Viikonloppuna ehdin syventyä myös kuvassa lojumaan uuteen Trendiin, olipa se tällä kertaa hyvä ja inspiroiva lukupaketti. Lehtiä pitäisi lukea useammin; huomaan tänä some-aikana turvautuvani iltaisin entistä enemmän puhelimeen lehden sijasta. Näin sen ei pitäisi olla, sillä pieni lehdenlukutuokio rentouttaa ihan eri tavalla. Pääsiäisen pyhinä täytyy tehdä korjausliike tähän ja haalia lukemista pieneksi pinoksi asti.

pihkala-olohuone7-800 pihkala-olohuone8-800 pihkala-olohuone9-800

Kodin sisustusrintamalla on tiedossa taas mukavia uusia tuulia; odottelen parhaillaan olkkariin pientä rahia, jossa vähän sinertävää siinäkin. Tänään puolestaan kannettiin ruokasalin puolelle uusi senkki. Tätä onkin jo odoteltu pitkään, ihan alkuvuodesta saakka, mahtavaa saada se vihdoin paikalleen. Pääsiäisenä pääseekin sitten somistelemaan paikkoja, näin ollen sisustusjuttuja on tiedossa varmasti paljon myös tänne blogiin.

Huomenna puolestaan jatketaan kevätkattausjuttujen parissa, kevään juhlien lisäksi tästä voi poimia kattausvinkkiä pääsiäispöytäänkin. Pysykääpä siis kuulolla!


Blue items in the living room. I love my Lyngby vase I bought last year from Copenhagen airport. Colored glass and blue color feel so fresh right now.

Kommentit (2)

  1. Muuttuva kotini Päivi S

    Itse en ole kauheasti lämmennyt siniselle, vain vaatteissa. Teillä kyllä toimii ja näyttää oikein kauniilta. Sinisen kanssa sopii kyllä taydellisesti pellava ja juutin väri, tuo pehmeyttä muuteen kylmään väriin.

    • Maija

      Minäkin tykkään juuri nimenomaan kylmien ja lämpimien sävyjen yhdistelmästä. Yksinään sinisävyt voisivat olla vähän kalseita, mutta sisal, pellava jne. pehmentävät kivasti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *