SAVUISTA

Kollaasien väsääminen on lempipuuhaani. Niillä saa niin kätevästi luotua erilaisia tunnelmia, koottua yhteen samanhenkisiä juttuja ja laitettua samalla muistiin omia lempituotteita. Kaikenlaiset wishlistit ja suosikkilistat ovat minusta erittäin kiinnostavaa luettavaa myös muiden blogeissa; paitsi varsinaisista tuotteista, voi oma inspis herätä usein jostain ihan pienestä sivuseikastakin, kuten väriyhdistelmistä tai materiaaleista. Kollaaseissa näkyy myös tekijän luovuus ja persoonallisuus, onkin aina yhtä kiinnostavaa nähdä, miten joku toinen yhdistelee esineitä, muotoja ja värejä.
Tällä kertaa mielessä pyöri selkeä väriteema: savuiset sinisen ja vihertävän tonteilla liikkuvat harmaat, jotka tuntuvat nyt erityisen ihanilta. Viime aikoina olen katsellut etenkin Skagerakin tuotteita; kauniita, klassisia juttuja, joista kelpuuttaisin kotiini suurimman osan. Erityisesti tykkään kuvan konsolipöydästä ja jakkarasta, myös saman sarjan peili kutkuttelee. Onhan näitä ihania.
By Lassenin uusi Twin-kirjahylly on puolestaan aika kiva perushylly, joka taipuu monenlaiseen käyttöön. Mattopuolella innostaa Linien juuttinen lettimatto, detaljipuolella keramiikka (edelleen) sekä viileä kromi. Alimmasta kylppärikuvasta löytyy myös monta kiinnostavaa elementtiä: kaapiston väri, vedin, pienesineet ja laatoituksen ladontatyyli. Minua on jo pitkän aikaa kiinnostanut testata erikokoisten valkoisten laattojen sekoitelmaa jossakin, mutta sopivaa kohdetta ei ole vielä tullut vastaan. Omaan taloonkin on tulossa jo sen verran valkoista peruslaattaa, että lisäkokeilut taitavat olla jo pois laskuista… Joka tapauksessa, kivalta näyttää tuollainen vaakasuuntainenkin sekoitus. 

Random mix of things I like right now. 

Kommentit (4)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  27.1.2016, 07:45

  Tuon hyllyn ottaisin kyllä meillekkin…vaikka ei taitasi oikein tyylillisesti sopia..:)

  1. No mutta mikä jottei, minusta tuo hylly on niin simppeli, että se passaa melkein minkä vaan seuraksi. 🙂

 2. marjamailla
  27.1.2016, 21:22

  Olen ihastellut sinun kollaaseja marmoripinnalla. Morriksen kankaan saapumisen myötä innostuin itsekin tekemään kollaasin kotimme materiaaleista, kuva blogissani.

  1. Ihania juttuja ja se sinun kankaasi on kyllä ihan mieletön, mulla iski myös ostoksesi myötä pieni himo siihen. Ehdottomasti yksi Morrisin kauneimpia kuoseja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *