SATURDAY

Mukavaa lauantaita! Olen fiilistellyt täällä valoa ja kevättä, ja sitä kuinka nykyään nappaamaan kuvia vielä puoli viiden aikaan iltapäivällä. Tämä on aivan ihanaa, tuoreessa muistissa kun on vielä kaamosaika ja säkkipimeys tähän aikaan päivästä. Voin kertoa, että tämä valoisuus helpottaa bloggaajan elämää kummasti, enää ei tarvitse rytmittää ihan kaikkea tekemistä valoisien tuntien mukaan.
Kuvien Pernille Corydonin kaulakoru on uusi ja lahja itseltä itselle, tuo evil eye pitää kuulemma pahat henget loitolla. Välillä on ihan jees lahjoa itseään, varsinkin näin syntymäpäivänä. En ole kovia koruihmisiä ja minua viehättää eniten juuri tuollaiset kevyet, yksinkertaiset ketjut ja korut. Tämä ihanuus löytyi Turun Elementistä, hauskasti oltiin näköjään Hennan kanssa ihan samoilla apajilla. 🙂
Pöydällä odottelee hätävara huomisia virpojia varten, epäilen kuitenkin vahvasti, että tänne luukkuumme löytävät. Tämän illan ajattelin ottaa rennosti ja paistella pihvejä punaviinilasi kourassa, huomenna puolestaan on vuorossa täysi työpäivä blogihommien ja remonttijuttujen parissa. Talon lattia kaipaa puhallusvillaa ja koti keväisempää ilmettä, molempiin näihin palailen lähiaikoina myös täällä blogin puolella.
Leppoisaa lauantai-iltaa!
Just a little something for me from me: a sweet little neclace from Pernille Corydon. I prefer the delicate, simple jewelry, statement pieces are not for me.
Kommentit (8)
 1. Hannele Ruusukummusta
  20.3.2016, 08:42

  Kaunis koru! Meillä ainakin yksi virpoja on tulossa..:)

  1. Kiitos! Meillä ei näkynyt sitten ketään…eli oikeaan meni arvailut! 🙂

 2. Hannele Ruusukummusta
  20.3.2016, 08:42

  …onnea paljon syntymäpäivän johdosta♥♥

  1. Kiitos paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *