Samettirahi – syksyn suurimpia sisustushittejä

samettirahi1.1-800samettirahi2.1-800 samettirahi3.3-800samettirahi4.4-800

Sametti on tänä syksynä kaikkialla, myös raheissa. Tuskin kukaan sisustustrendejä seuraava on voinut välttyä näkemästä samettiraheja, näitä löytyy tällä hetkellä monen valmistajan valikoimista. Saan usein kyselyjä omasta rahistani, se on teetetty valitsemastani Bakerin sametista Koodin ompelijalla Riikalla. Tällä tavoin sain rahiin juuri toivomani värisävyn, olkkariin passelisti sopivan koon ja kankaaksi hyvälaatuisen, ylellisen puuvillasametin. Samettirahi jos mikä on minusta sellainen tuote, jossa voi revitellä värien kanssa, syvät sävyt sopivat erityisen hyvin samettiin. Pienen kokonsa ansioista vähän vahvempikin väri ei hyppää liiaksi silmille, vaan maustaa mukavasti muuta sisustusta. Itse rakastan oman rahini hopean petroolista sävyä, valon suunnasta riippuen se on joko viileän hopeinen tai syvemmän sininen.  Passaa minusta kaikissa vivahteissaan mukavasti juuri tuohon kakluunin eteen.

rahit1

Linum | IKEA | Normann Copenhagen | Hakola | Jotex

Teettämiseen ei toki tarvitse lähteä, vaan valmiita vaihtoehtoja löytyy juuri nyt aika mukavasti. Tässä kimara omia suosikkejani, jotka ovat vieläpä varsin kohtuuhintaisia. Esimerkiksi Hakola on hiljattain lisännyt valikoimiinsa Habitaressakin vahvasti esillä olleet Moon-samettirahit, ja löytyypä kivoja versioita myös IKEA Stockholm 2017-mallistosta. Nämä kollaasiin poimimani värit menivät aika hauskastikin yhteen, mutta väreissä löytyy toki valikoimaa. Itseäni tällaiset jalokivimäiset ja/tai neutraalin harmahtavat taitavat puhutella eniten.

Olettekos te hurahtaneet samettiin?


Velvet poufs are one of the biggest interior trends at the moment. My own pouf is custom made from G.P & J. Baker´s stunning velvet, but you can also find very nice affordable velvet poufs from stores at the moment. Here´s a collection of my favourites.

Tallenna

Tallenna

Kommentit (10)
  1. Olen sen verran vanha, että muistan hyvin 70-luvun vakosamettipäällysteiset ja 80-luvun samettisohvat, joten omaan kotiin tuskin samettia hankin. Mutta teillä tuo tahi näyttää todella kivalta!

    1. Hih, sametti tuntuu olevan sellainen materiaali, joka tosiaan jakaa mielipiteitä juuri historiansakin vuoksi. Ja sehän on täysin ymmärrettävää. 🙂 Minä olen sen verran nuorempaa polvea, etten ole saanut aiemmin samettiövereitä, niinpä se uppoaa minuun vallan mainiosti. 🙂

  2. Tanja Idis & Interiööri
    28.9.2017, 10:25

    Kyllä joo olen… ihan diy-versio tekeillä ? Sattuu olemaan materiaalit valmiina

    1. Kuulostaa kivalta, kätevä ihminen pyöräyttää kyllä tuollaisen melko helposti itsekin. Minä olen melko kehno ompeluhommissa, niinpä jätän ne taitavammille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *