PUTKITYYNYT VIERASHUONEESSA

putkityynyjäputkityyny1-800

Olen aivan ihastunut putkityynyihini, jotka syntyivät olohuoneeseen tilaamani samettirahin sivutuotteena. Sohvamme alkoi jo pullistella tyynyistä, niinpä piti mallailla näitä myös vierashuoneen puolelle. Tyynyjen murrettu turkoosinsinertävä väri käy huoneen sävyihin ihan loistavasti, joten taidanpa jättää tyynyt hetkeksi niille sijoilleen, niiden pitkulainen muoto sopii hyvin sängylle. Huoneessa oleva Morrisin Seaweed-tapetti on osoittautunut kyllä hyväksi valinnaksi, sen pariksi on helppo yhdistellä eri sävyjä, kuten kuvan sinisiä, hiekkaa tai tummaa harmaata. Tapetti on rauhallisen neutraali olematta kuitenkaan tylsä, sopii siis täydellisesti etenkin juuri makuuhuoneeseen.

putkityynyjä2

Vierashuoneessa ei näin muuten ole tapahtunut mitään uutta. Pitäisi vihdoin hommata pidempi pöytälevy huoneen työpöydälle ja järjestää huone kuntoon. Haluaisin myös tehdä kankaisen sängynpäädyn tuon metallisen tilalle. Tämä on kuitenkin projekteistani vähiten tärkeitä, joten luulen sen jäävän nyt toistaiseksi muiden jalkoihin. Tiedättekö sen tunteen, kun on pää täynnä ideoita, mutta niiden toteutukseen ei tahdo olla aikaa tai mahdollisuuksia. Sellaisestä ”kärsitään” täällä juuri nyt. Mutta hiljaa hyvä tulee, ja kun suuremmat asiat alkavat olla tehtynä, voi keskittyä tällaisiin pikkuprojekteihin. Sekin päivä tulee vielä! 🙂


These little pipe cushions are made of extra fabric which was left from my velvet pouf. I like them a lot, the round shape is somehow so classic yet contemporary choice. The round-shaped cushions look nice combined with regular square cushions and the pale turquoise color matches also well with our guest room´s wallpaper. These kind of blueish shades feel so fresh right now.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *