Pöydällä

Asunnossani vallitsee vielä melko kokonaisvaltainen remontista johtuva myllerrys, ja odotankin innolla hetkeä jolloin pääsen laittelemaan paikkoja kuntoon ja somistelemaan yksityiskohtia asunnon huoneisiin. Päähuonekalut ovat paikoillaan, mutta verhot ja valaisimet ovat vielä kiinnittämättä, esineet lojuvat siellä täällä ja keittiörempan johdosta ruokapöydän päälle on kerääntynyt valtava keko astioita ja muuta keittiötavaraa. Tällä hetkellä olen innostunut aika yksinkertaisista elementeistä ja kunhan remontista päästään, on tavoitteenani pitää uuden asunnon ilme melko selkeänä ja karsittuna. Saapa nähdä kuinka siinä onnistun, sillä helposti alan rönsyilemään vähän runsaampaan ja kodikkaampaan suuntaan. Kasasin pöydälle pienen kokoelman minua miellyttävistä sävyistä, esineistä ja asioista, tällaista rennon pehmeää tunnelmaa haluan luoda jatkossa kotiinikin.

Tällä hetkellä olen aika viehättynyt näiden kuvien väripaletista, etenkin sinappisista ja okran sävyistä. Tykkään myös tuollaisista kuvissa näkyvistä vanhoista ja vähän kömpelöistäkin esineistä, ne tuovat kivaa särmää modernin ja simppelin sisustuksen ympärille. Jo muutama tuollainen yksityiskohta tekee sisustuksesta heti piirun verran mielenkiintoisemman ja persoonallisemman. Kerrostumat ovat mielestäni aina kiinnostavampia kuin kaikki kerralla uutena ostettu -sisustus.

Nappasin asetelmaani myös kauniin lasilevyn, joka on itse asiassa malli tulevasta suihkuseinästäni. Kirjoittelin taannoin kuviolasi-ihastuksestani ja etsinnöistäni tämäntyyppisen lasin suhteen, ja sain vinkin kuopiolaisesta Lasilinkki-yrityksestä. He pystyvät valmistamaan toivomaani ribbed glass -tyyppistä raitakuvioista lasia ja räätälöimään minulle toivomani mukaisen lasiseinän. Sain hiljattain postissa mallin toiveideni mukaan teetetystä kuviolasista, ja se on juuri sellainen kuin toivoinkin, ihan mielettömän ihana! Palaan tähän aiheeseen vielä tarkemmin hieman tuonnempana, kun asiat tämän suhteen etenevät. Kauniille mallipalallekin löytyy varmasti jatkokäyttöä kaikenlaisissa asetelmissa, kynttilänalusena tai korujen säilyttimenä.

Välillä on hauska ottaa tällaisia sekalaisia kuvia asetelmista, vaikka sinänsä sen kummempaa sanomaa näillä ei olekaan. Innostun usein eri väreistä, muodoista ja niiden yhdistelmistä, ja toisinaan tällaisista tulee räpsittyä vähän liiankin monta kuvaa, kuten nytkin. Pahoittelut toistosta, mutta karsiminen ei vain aina onnistu, heh.

Nyt edessä olisi puuhakas viikonloppu, tiedossa ainakin remonttijuttuja ja huomenna ystäväiseni Hennan tuparit.

Ihanaa viikonloppua!


I gathered on the table a random display of things, colors and materials I like right now. I love especially that glass plate, actually it´s a sample of my glass wall that I´ve recently ordered to my bathroom. It was tricky to find this kind of glass but then I got a tip on a company from East Finland and they customized me this sample of ribbed glass – and it was perfect. Will write more about this later.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *