POMEGRANATE

Ihanaa, vihdoin perjantai! Tämä viikko on ollut sellaista haipakkaa, että viikonloppu tulee kyllä nyt enemmän kuin tarpeeseen. Tosin ihan vielä ei pääse starttaamaan viikonlopun viettoa, huomenna on työpäivä ja raksallekin pitäisi jossain välissä ennättää, mutta ajatus on tärkein, eikö vain. Perjantai-illassa on aina se oma fiiliksensä, vaikka viikonloppu olisi kuinka täynnä tekemistä; silloin on aika ottaa mukava asento, nostaa jalat sohvapöydälle ja varata viereen jotain hyvää syötävää. Näin ainakin aion ihan kohta toimia kaikista hommista huolimatta.
Kuluneen viikon hulinassa ei juuri ole ennättänyt tarttua kameraankaan – eipä sillä, että olisin ollut valoisaan aikaan kotonakaan. Nappasin nämä kuvat joitakin kuukausia sitten Maynille, ne saavat toimia nyt tämän jutun kuvituksena. Kuvat ovat myös hyvä aasinsilta keittiöjuttuihin; tuollainen kvartsitaso on nimittäin yksi kova vaihtoehto meidänkin keittiöön. Myös kuvassa vilahtava kaasuliesi on noussut vähän yllättäenkin yhdeksi potentiaalisimmaksi vaihtoehdoksi; alun perin ajattelimme suosivamme induktiota, mutta erillisten induktioliesien kokovaihtoehdot ja hinta eivät oikein natsaa kumpainenkaan meidän tarpeisiin. Erillisissä kaasuliesissä on huomattavasti sopivammat koot ja hintapolitiikkakin miellyttävämpi, saas nähdä siis kokkaillaanko tulevassa keittiössä kaasun voimin.
Kuvista iski myös himo tuoreeseen granaattiomenaan, se on yksi lempihedelmistäni. Sekoittelen siemeniä jogurttiin, puuroon ja salaatteihin, mutta syön niitä usein myös ihan sellaisenaankin; superterveelliset siemenet menevät melkein karkista. Jospa jatkossa muistaisi kääntyä entistä useammin tällaisten terveellisten herkkujen pariin, kroppa ja pääkoppa kiittäisivät varmasti.
Mukavaa perjantai-iltaa!
Here´s a couple of pictures I did for Mayn a few months ago. In addition to the products, there are also some other elements in the pictures that inspire me right now; that counter top and gas stove. They both are such a good options to our new kitchen.
Kommentit (2)
  1. Irmastiina Ruusukummusta
    30.1.2016, 08:36

    Kaasuliesi on taas alkanut olemaan monen vaihtoehtona…meillä on induktioliesi. Tähän, kun muutimme vuosi sitten, oli tässä tavallinen keraaminen taso, mutta tottuneena induktiolieteen vaihdoimme sen viikon päästä muutosta..:) On siinä kavereilla ollut kiusaamisen aihetta, kun ollaan kuulema tultu niin kiirellisiksi, ettei enää ehditä odottaa, että vesi alkaisi hellalla kiehumaan….mutta, kun tuo induktio on vaan niin nopea…verrattavissa ihan kaasulieteen..:)

    1. Induktio on kyllä nopea, siihen kun tottuu ei enää oikein muuta osaa käyttää. 🙂 Hitsi vieköön vaan, kun menin jo innostumaan erillisliesistä ja niissä induktiota on vain 90 cm ja 60 cm leveyksillä, ensimmäinen on liian iso ja toinen minusta erillisliedeksi vähän kittana. Lisäksi hinta on tähtitieteellinen vastaavaan kaasuun verrattuna, sen saa samalta merkiltä melkein puolella hintaa… Eli ehkä me nyt näillä perusteilla kokeillaan kaasua, tai katsotaan nyt käännytäänkö sitten kuitenkin pelkkään induktiotasoon. Jotenkin se teollisuushenkinen erillisliesi kyllä kutkuttelisi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *