Blogit
Pihkala

PINK SHEETS

via Camilla Pihl
Kuten eilisessä postauksessa totesinkin, luuhaa joulumieleni vielä jossain ihan muualla ja niin on myös joulu kaukana tästä seuraavastakin aiheesta. Menin ja ihastuin nimittäin itselleni aika epätyypilliseen asiaan, yläpuoliseen kuvaan ja sen pinkkiin lakanoihin. En ole tyypillisesti kauhean tyttömäisten asioiden ystävä, mutta jotakin (kirjaimellisestikin) makeaa näissä vaaleanpunertavissa lakanoissa kuitenkin on. Ja keväisestä raikkaudestaan huolimatta eivät olisi itse asiassa hassumpi idea jonkun samanmielisen joulupakettiinkaan.
kuvat In Bed | Ellos | H&M Home | Cultiver
Pienen tilannekartoituksen jälkeen vaaleanpunaisia vuodevaatteita löytyi useastakin paikasta vähän joka lähtöön; edullisesta arvokkaampaan ja haaleanpunertavasta persikkaiseen. Minä tykkään eniten tuollaisesta Cultiverin version haaleasta sävystä, jossa on vain hento aavistus punaa. Sen pariksi laittaisin kuvan kaltaisesti paljon harmaata ja valkoista, jotka taittaisivat liialliset hempeät vibat toisaalle.
Mites siellä, aiheuttavatko vaaleanpunaiset vuodevaatteet ihastusta vai ällötystä?
I fell for those pink sheets in the upper picture on Pinterest. Usually I´m not so into that kind of girly things, but there is something irresistible in those sheets… They would really cheer up this grey November.

Kommentit (8)

 1. Minna

  Hyvää huomenta!
  Täällä on tänään herätty Beach Housen vaaleanpunaisista lakanoista. Kunhan ne menevät huonoksi, hankin tilalle jotkut todella haaleat vaaleanpunaiset lakanat, muuten minulla on vain valkoisia ja harmaita, mutta kyllä yhdet hempeät pitää olla. 🙂
  -Minna

  • maija

   Oo, kuulostaa ihanalta. Ja täysin samaa mieltä – yhdet hempeät mahtuu aina sakkiin. 🙂

 2. Anonyymi

  Ei aiheuta ällötystä, vaan ovat mitä ihanimmat vaihteeksi ja tuovat vähän enemmän eloa makuuhuoneeseen kuin ainainen valkoinen..
  Tuikku

  • maija

   Jotenkin noista tulee sellainen ihana fiilis petaukseen. Varsinkin, kun värissä on vain hieno aavistus punaista. Pehmeän puuterimainen tunnelma sopii minusta hyvin makuuhuoneeseen…

 3. Irmastiina Ruusukummusta

  No ei kyllä oikein ihastusta, mutta ei nyt ihan ällöäkään..:)

  • maija

   Heh, eli jättivät ehkä vähän kylmäksi molemmin puolin. 🙂 Noiden kanssa on kyllä se vaara, että yleisilme muuttuu liian lällyksi. Omaan makuun sekoittelisin pariksi rutkasti valkoista, harmaata tai mustaa…

 4. Minna E

  Mä olen yllättynyt, että mun mielestä noi näyttää superkivoilta! En ehkä olisi koskaan kaupassa tullut tarttunut tuon värisiin lakanoihin, mutta nyt on ehkä pakko miettiä uudestaan.

  • maija

   Sama juttu, enpä minäkään olisi heti ensimmäisenä ajatellut hankkivani moisia (enkä siis varmaan ainakaan tähän hätään hankikaan, mutta ehkä sitten uuteen kotiin). Mutta joskus joku asia loksahtaa kohdalleen, kun löytää sopivan inspiroivan kuvan. Tuo alaoikean kuvan makkari on ihan täydellinen tunnelmaltaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *