Pieni pala rottinkia

Olen viime aikoina ollut erityisen innostunut luonnonläheisestä tunnelmasta. Tai ainahan olen luonnonsävyistä pitänyt, mutta paahteiset heinän ja viljan sävyt, rouheat materiaalit ja pieni ripaus boheemiakin tunnelmaa sopivat minusta erityisen ihanasti juuri tähän aikaan, loppukesän ja alkavan syksyn välimaastoon. Edellisessä postauksessa kurkattiin olkkariin, joihin heinät ja kuivakukat tuovat parhaillaan tunnelmaa. Nyt on vuorossa olkkarin toinen nurkka, jossa sama sävymaailma jatkuu taannoisen löytöni, kauniin rottinkikorin myötä.

Bongasin kaunokaisen H&M Homesta pienen kaupunkikierroksen lomassa – olen etsiskellyt vähän samanmoista kirpputoreilta, mutta onneni on ollut sen verran huono, että nyt täytyi kääntyä uuden tuotteen puolelle. Sujautin korin suojaruukuksi lyyraviikunalle, mutta yhtä hyvin tuossa säilyisi vaikka ylimääräiset tyynyt, torkkupeitot tai vaikka vaatekasatkin makuuhuoneen puolella. Monikäyttöisiä säilyttimiä tarvitaan aina.

Rottinki on ajaton materiaali, mutta etenkin rottinkiverkko on tällä hetkellä erityisen vahvasti pinnalla, ja erilaisia rottingista tehtyjä tuotteita voikin löytää juuri nyt monen valmistajan valikoimista. Suvi kirjoittelikin hetki sitten näistä tarkemmin, joten vinkkejä erilaisiin rottinkituotteisiin voi kurkata tuosta postauksesta. Itse tykkään rottingista varsinkin pieninä ripauksina, ja voisinpa hyvin kuvitella omistavani vaikkapa rottinkituolitkin. Luonnonmateriaalina se on myös mukavasti tuunattavissa, tämänkin korin voisi joskus maalata jollain kauniilla värillä. Ei ollenkaan huono ajatus vähän yksilöllisemmän lopputuloksen saamiseksi, mutta ainakin nyt hetken haluan pitää korin kauniin luonnonsävyisenä. Täytyy kuitenkin pistää tämäkin ajatus korvan taakse, kaikenlaisia jämämaaleja odottelisi sopivasti varaston puolella.

Tykästyin tämän korin lisäksi näissä kuvissa vallitsevaan valoon. Elokuun aurinko paistaa jo pikkuisen eri kulmasta keskikesään nähden, ja valot ja varjot leikkivät kauniisti olohuoneessa. Näin muuten ilmassa on kuitenkin minusta jo selvästi syksyinen fiilis ja täytyy myöntää, että en ihan vielä olisi valmis tähän. Siispä laitan peukut pystyyn vielä useamman lämpimän ja aurinkoisen päivän puolesta – valitettavasti alkanut viikko taitaa luvata kuitenkin melkoisen huonoa tämän toiveen suhteen.

Kaunista uutta viikkoa!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *