Pienen wc:n sisustus

pikkuwc1-800

Terveiset meidän pikkuvessasta! Pienen kokonsa ansiosta tila on vähän hankala kuvattava, jonka ansiosta se ei kovin usein kuviini eksy. Tilassa oleva iso ikkuna toki tuo paljon luonnonvaloa ja helpottaa näin kuvaamista – tässä suhteessa olosuhteet ovat huomattavan paremmat kuin yläkerran kylppäristä, josta hyvää kuvaa on pimeytensä ansiosta pirullisen vaikea saada.

Pieneen tilaan ei ihmeempiä mahdu, mutta tästä syystä yksityiskohdilla onkin vielä suurempi merkitys. Lattian kuviolaatan kaverina on simppeli valkoinen seinälaatta, joka päättyy boordilaattaan. Seinien yläosa ja katto on maalattu harmaaksi, tämä katkaisee optisesti korkeaa, kuilumaista tilaa. Messinkiset detaljit, nahkaiset pyyhekoukut ja kevyet salusiinit puolestaan tuovat tilaan vähän vanhan ajan pehmeää henkeä, jälkimmäiset toki myös tuikitarpeellista näkösuojaa. Allas on kasattu itse Ikean kaapista ja puutasosta, sen päällä on Alapen emaliallas ja Tapwellin hana. Pieni pallomainen Superfrontin vedin oli pakko hankkia tuohon oveen, se vaan on yksinkertaisuudessaan jotenkin tosi söpö. Tällaisilla varusteilla peruskaappikin muuntuu ihan eri näköiseksi.

pikkuvessapikkuwc4-800

Seinä-wc:n kotelon päälle on kerääntynyt sekalainen asetelma vanhoja lasipulloja, joista osa on löydetty täältä meidän talosta. Kannoin hiljattain tähän myös pitkäksi venähtäneen kultaköynnökseni. Pidän siitä, että kylpytiloissa on jotakin vihreää, ja täällä ikkunan ansiosta viherkasvit jopa menestyvät.

pikkuwc3-800pikkuwc5-800pikkuwc7-800

Oma suosikkiasiani tilassa on kuitenkin tuo Flosin On the Rocks -valaisin, se tuo mukavaa kontrastia kaiken söpöilyn keskelle. Anonyymi klassinen italodesign viehättää juuri nyt erityisen paljon, miksipä sitä ei voisi sekoitella myös vähän runsaampiin elementteihin ja vanhan talon romantiikkaan. Odottamattomat yhdistelmät ovat parhaita!


Here´s some pictures from our little toilet. The space is small and quite simple, therefore details are very important there. I have mixed moroccan floor tiles with basic white wall tiles and added some brass and leather details with them. Brass tap is from Tapwell, enamel sink from Alape and cabinet is self made from Ikea´s  cabinet and wooden top. My favourite thing though is that On the Rocks lamp from Flos, it brings some nice contrast and a hint of modern simplicity to this slightly romantic space.

Tallenna

Tallenna

Kommentit (4)
  1. Niin täydellinen, niin ihana! Näillä pikkuisilla, tärkeillä tiloilla on niin suuri merkitys arkeen. Enpä muuttaisi mitään. Katselen tuota salusiini-tankoa, eli muistatko sen merkin? Mukavasti ilman päätynuppeja ja tarpeeksi simppeli kiinnitys, sopisi oikein hyvin kylppäriimme.Mukavaa työviikkoa!

    1. Kiitos! Tuo salusiinitanko on tilattu Anja Pesolalta. He ovat tukkutyyppinen verhotarvikekauppa, ja valikoimista löytyy vaikka mitä. Heidän nettisivuilla ei taida olla kuvastoa kaikista tuotteista, mutta lähettävät varmasti sellaisen jos kyselet tästä.

  2. Leikkaamalla kultaköynnöksen latvan (pieni pala pois riittää) saat sen haaroittumaan, jos et halua, että kasvaa yhtä loputonta vartta.

    1. Kiitos vinkistä, jossain vaiheessa tuo olisi tosiaan varmaan hyvä leikata. Pikkuisen se saa vielä venyä, olisi nimittäin minusta aika makea kiemurtelemassa tuolla ikkunalistoja pitkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *