Blogit
Pihkala

PERSIKKAISTA

persikka1-800persikka8.2-800

En pidä itseäni mitenkään erityisesti vaaleanpunaisen ystävänä, mutta tietty hento versio tästä sävystä viehättää. Sävyn pitää vain olla tarpeeksi haalea ja murrettu, eikä ollenkaan karkkimainen. Myös persikkaan vivahtavana liialliset karkkivibat katoavat ja värisävy tuntuu heti itselle ominaisemmalta. Persikkaisia sävyjä löytyykin tällä hetkellä jonkin verrankin yläkerrasta; pääosassa ovat tietysti ovat nuo herkullisen väriset lakanat, jotka vaihdoin sänkyyn taas pitkästä aikaa varmastikin kesää enteilevien ilmojen innostamana. Myös kylppäristä löytyy persikkaa suloisten kylpypyyhkeiden myötä. Värit tekevät ihmeitä, koti tuntuu näiden muutaman jutun myötä taas paljon freesimmältä!

persikka4-800

persikka5-800

Makuuhuoneen valaisimet ovat seuraavana hankintalistalla, jotta päästäisiin vihdoin ylimääräisistä pöytävalaisimen johdoista ja (valaisimen alla piilottelevista) seinäkoteloista eroon. Malli on jo valittuna, viime aikoina olenkin selvitellyt saako sitä tilattua jostakin Suomesta. Niin paljon mieluummin ostan Suomesta ja kannatan kivijalkakauppoja kuin tilaan ulkomaisista verkkokaupoista – miksi syytää rahaa ulkomaille, kun sen voi laittaa kiertoon myös kotimaan hyödyksi.

persikka3-800

Nyt suunnitelmissa on lauantai-illan me time: se tulee tarpeeseen, sillä työpäivän jälkeen innostuin testaamaan uusia juoksukenkiäni pitkällä lenkillä ja sen jälkeisessä endorfiinipuuskassa menin rykäisemään koko takapihan ryteikön matalaksi. Eipä siinä mennyt lopulta aikaa kuin reilun tunnin verran, kun pisti voimasakset heilumaan. Tuloksena oli jättimäinen kasa pensasta ja pusikkoa, ja käyttökelpoista tonttia tuli karsimisen myötä monta kymmentä neliötä lisää. Sarjassamme asioita, jotka olisi pitänyt tehdä jo paljon aiemmin, mutta hyvä että tuli tehtyä edes tässä vaiheessa. Nyt kuitenkin tietää tehneensä, joten taidanpa siis sujahtaa noihin maisemiin juurikin seuraavaksi.

Leppoisaa lauantai-iltaa!


I have somehow collected a lot of peachy shades to our home. This color feels so fresh right now, especially those linen sheets create totally different (and much more fresher) look to the bedroom. Usually I am not a pink kind of person but I´m very fond of pale shades of peach like these – they give so much energy and freshness to home.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *