Blogit
Pihkala

PERJANTAIPUSKA

Hyvää perjantaita! Täällä aletaan olla viikonlopputunnelmissa, sillä edessä on oman mittapuuni mukaan mitattuna pitkä kahden päivän viikonloppu; useimmalle tavanomainen breikki, mutta minulle harvinaisuus. Pitkän viikonlopun kunniaksi ostin vaihteeksi kukkia kokonaisen kimpullisen verran, tällä kertaa teki mieli muutaman oksan sijaan vähän runsaampaa kokonaisuutta. Piia Jaalalta poimittu kimppu herätti minussa paljon ihastusta, siinä on suloisesti sekaisin jouluruusua ja erilaisia punaisia kukkia. Ihanan värikästä ja runsasta taas pitkästä aikaa!
Samalla reissulla mukaan tarttui myös jotain pientä kivaa olohuoneeseen, ehkä arvaattekin mitä eräskin Marimekon pussukka pitää sisällään. Viikonloppuna ajattelin taas vähän järkkäillä täällä kotona, joten kotijuttuja on tulossa lisää lähipäivinä niin olkkarin kuin ruokasalinkin tiimoilta. Olemme taas vähän fiksailleet paikkoja, jälkimmäiseen tilaan saatiin vihdoin asennettua kattokruunukin pöydän päälle. Nyt viikonloppuna onkin mukava somistaa ja viilailla paikkoja parempaan kuntoon.
Huomisaamulle on kuitenkin selvät sävelet; aion herätä reippaana rapsuttelemaan meidän portaita. Tämä onkin hyvä hoitaa pois alta ennen sen kummempia siivouksia, viime sunnuntaisen touhuilun jälkeen koko talo oli nimittäin pölyä täynnä. Nyt ennen huomisen urakkaa ajattelin kuitenkin linnoittautua sohvalle mansikkasuklaiden ja uusimman Elle Decorationin kanssa. Huvi ennen töitä, vai miten päin se menikään…
Ihanaa viikonloppua kaikille!
Weekend flowers. Happy friday!

Kommentit (6)

 1. Anonyymi

  Niin kaunis kimppu! Onni on hyvä kukkakauppias nurkan takana…(haaveilen..)
  terkuin,Tuulia

  • maija

   Todellakin, minua on lyköstönyt ja ihana kukkakauppa löytyy heti työpaikan naapurista. 🙂

   Ihanaa viikonloppua!

 2. Hannele Ruusukummusta

  Kaunis kimppu! Ihanaa viikonloppua, myös sinulle!

  • maija

   Eikö, jotenkin teki mieli tuollaista runsaampaa sekoitelmakimppua taas pitkän oksakauden jälkeen. Näyttää pitkästä aikaa niin ihanalta!

   Mukavaa viikonloppua!

 3. Villis

  Kodikasta viikonloppua!!!

  • maija

   Kiitos, samoin sinne!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *