Blogit
Pihkala

PERJANTAIFIILIS

korit7-800

Hyvää perjantaita, tässä muutamia fiiliskuvia tältä päivältä. Tänään olen viettänyt vapaapäivää, mutta ei se kovin joutilaissa merkeissä ole kulunut: otin vähän valokuvia asiakkaalle, juoksin kaupungilla ja seuraavaksi listalla olisi vielä talon siivous. Huh. Onneksi aamulla tuli sentään herättyä hitaasti ja loikoiltua hetki lehtipinon kera kuvien maisemissa, ei sentään mennyt ihan koko vapaapäivä harakoille. 😉

  perjantai3-800perjantai1-800perjantai2-800

Oranssit ranskalaiset tulppaanit ovat kummitelleet kuvissani jo useampaan otteeseen ja vieläkin ne sinnittelevät olohuoneessa. Ihanat. Kukka on niissä ihan jättimäinen, heittämällä kämmenen kokoinen, ja viikon aikana venähtänyt entistäkin suuremmaksi. Olen tällä hetkellä innostunut erityisesti värikkäistä kukista, valkoiset kukat eivät puhuttele nyt ollenkaan samalla tavalla. Värit vain tuovat niin paljon energiaa kotiin!

Tulevalle viikonlopulle on paljon suunnitelmia: pitäisi hoitaa monta asiaa kuntoon ennen ensi viikon pientä reissua ja rymsteerata hieman kotonakin. Joku saattoikin jo bongata Insta Storiesista uuden mattotulokkaan, jolle pitäisi tehdä tilaa alakertaan. Luulen, että tätä olohuoneen sisalia en vaihda hetkeen mihinkään, sen verran freesiltä se tilassa juuri nyt tuntuu. Muutoksen alle taitaa siis päästä ruokasali. Palataanpa näihin juttuihin tuota pikaa paremmin.

Kivaa viikonloppua!


Some random pictures I took today from our living room. Love those tulips, the pedals have grown huge during a week. Bright flowers bring so much energy to the home!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *