Perjantai

Pikaiset perjantaiterkut teille kaikille! Makuuhuonekuvia on nyt viime aikoina näkynyt aika tiuhaan tahtiin tällä tontilla, jostain syystä en vain saa tästä tilasta tarpeekseni juuri nyt. Lupaan, että seuraavaksi aihe vaihtuu, mutta nyt vielä vietetään hetki makkaritunnelmissa. Ja sopivathan nämä hämyiset sävyt, pehmeät upottavat tekstiilit ja tunnelmalliset valot aika osuvasti juuri tähän hetkeen. Täällä viikonloppu saakin alkaa näissä tunnelmissa:

Marraskuu on kuukausi, joka ei ole monen mieleen ja itsekin kuulun tähän porukkaan, joka manaa pimeyttä ja ankeaa ilmaa. Pienessä bloggaajaryhmässämme otimme tämän puheeksi ja päätimme keskittyä surkuttelun sijaan marraskuun positiivisiin ominaisuuksiin – voivottelu ja valitus kun eivät tunnetusti ole avuksi oikein missään asiassa. Kun asian kääntää päälaelleen, löytyy marraskuusta kuitenkin monia hyviä ominaisuuksia; tunnelmallisuutta, kotoilua, lämpimiä juomia, villasukkia ja sarjamaratoneja. Eipä näytä pahalta nämä kuvienkaan tunnelmat, vai mitä – oikeastaan jopa aika ihanaa saada aloittaa viikonloppu näissä merkeissä.

Tunnelmallista ja kotoisen lämmintä viikonloppua!


November mood at home. Everybody in the social media (including me) is whining about this darkness and poor weather, but instead we should focus on the good things of this season – cause there are these ones too for sure. For example, the moods in the pictures don´t look bad at all – it´s lovely to start the weekend in the middle of cosy blankets, candlelight and soft bedding.

Happy weekend!

 

 

 

 

 

sisustus koti-ilta makuuhuone
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *