PARASTA JUURI NYT – LUUMUHULLUUTTA JA ARABIAN KIPPOJA

tiililadonta
Granit marmorinen leikkuulauta

Ihanaa, taas on perjantai! Ihmettelen mihin tämä aika oikein kuluu, huomenna alkaa jo lokakuu ja syyskuu tuntui menevän lentämällä ohitse. Mutta mitäpä sitä kuukaudesta väliä, kunhan tällainen leuto ja aurinkoinen syyssää jatkuisi. Parhaimmillaan syksy on minusta juuri nyt, ilmat ovat mukavan kirpsakat ja kuitenkin vielä lämpimät. Ja tuo syksyinen valo – se on jotain ihanaa. En tiedä olenko vielä ihan henkisesti valmis pitkän pimeän kauden alkuun…
Tässä viikonlopun alkajaisiksi muutama valoista tunnelmakuva meidän keittiöstä. Pöydällä lojuu muutamia tämän hetken lemppareitani; yksi niistä on tuo vähän klommoinen Arabian kuppi, jonka löysin kirppikseltä eurolla. Säröinen Arabia ei juuri kiinnosta keräilijöitä, mutta minua taas elämän näkyminen kiehtoo. Myös kulhon kuviossa ja värityksessä oli jotain houkuttelevan herttaista, se sopii kivasti meidän keittiönkin sävyihin. Esineen sisältökin on tämän hetken parhautta – kypsiä luumuja voisin syödä vaikka kuinka. Jonkinlaista luumuhulluutta on ehdottomasti ilmoilla täällä suunnalla…
Tulevan viikon suunnitelmina on kotihommia, kuinkas muuten. Jospa saisi remonttiakin taas vähän etenemään. Nyt seuraavaksi taidetaan kuitenkin ottaa pehmeä lasku viikonloppuun tacojen ja telkkarin merkeissä, katsellaan remonttijuttuja paremmin sitten huomenissa. Kivaa viikonloppua!

Here´s my current favourites; ripe plums and old dishes. That bowl from Arabia is my latest flea market find, it cost only one euro. I love the pattern, color and even all those cracks of it, they make the dish much more interesting and lifelike.

Kommentit (8)
 1. Ulla Puronhaara
  30.9.2016, 19:50

  Olen täysin samaa mieltä kanssasi noista astioista, joista keräilijät eivät ole kiinnostuneita! ��
  Teillä on todella kaunis koti, ja tykkään seurata blogiasi! ����

  1. Juuri näin, minusta kolhut kertovat vain elämästä ja tuovat lisää syvyyttä ja mielenkiintoa esineeseen.

   Paljon kiitoksia, mukava kuulla että seurailet innolla mukana!

 2. Kauniit kuvat ja ihanat kipot!
  Mainio homma, että monella on ollut tuo sama tunne: syyskuu hurahti oudosti ohi:)
  Ehdottomasti lyhyin kuukausi tänä vuonna, mutta niin kaunis ja lämmin.
  Mukavaa lokakuuta!

  1. Kiitos, ja samoin sinne! Olisikohan syyskuu monilla niin täynnä puuhaa ja arkista askaretta kesän jälkeen, että siksi tuntuu hujahtavan niin nopeasti. Minusta ainakin tuntuu, että lomien jälkeinen arki on alkanut rullaamaan normaalisti vasta nyt syyskuussa, ehkä se vie mukanaan? 🙂 Joka tapauksessa ollaan onneksi saatu nauttia kauniista ja aurinkoisesta kuusta, tätä lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *