Blogit
Pihkala

Papyrus

makuuhuone2.1-800

makuuhuone1.1-800

makuuhuone3-800

Kartell-huuma tuli ja meni, meille siitä on jäänyt jäljelle tämä tuoli. Tykkäilen edelleen tästä mustasta Kartellin Papyrus-tuolista aika paljon, sen muodossa on minusta hienoa 60-lukulaista konttorifiilistä. Musta tuoli muuttuu kirkkaassa valossa aavistuksen läpikuultavaksi harmaaksi, se on minusta hieno efekti. Muodon takana ovat muotoilun superveljekset Ronan ja Erwan Bouroullec – ilmankos lopputulos miellyttää.

Hankimme tuolin alunperin ensimmäiseen Turun-vuokrakaksioomme, ja se on palvellut kaikki nämä vuodet lähinnä työpöydän vieressä työtuolina. Tänne nykyiseen taloomme muutettaessa tuoli on vapautunut tästä tehtävästä ja vuorottelee useimmiten makuuhuoneen ja vierashuoneen väliä. Ylimääräistä pikkutuolia tarvitaan aina ja kaikkialla. Olen siirtänyt makuuhuoneen vaaterekin vaihteeksi muualle, pikkutuoli on siihen verrattuna mukavan kevyt ja siron tuntuinen. Niin käytännöllinen kuin vaaterekki onkin, tuppaa se minulla täyttymään kaikista epämääräisistä vaatteista. Tällöin lopputulos ei ole enää mitenkään erityisen seesteinen…

Mustat pisteet piristävät makuuhuoneen väritystä kivasti. Haluaisin vielä hankkia sänkyyn tummanharmaat lakanat, minusta se sopisivat ihanasti tapettiin ja toisivat romanttiseen huoneeseen vähän lisää kontrastia. Tummansiniset lakanat meiltä jo löytyykin, nekin ovat kivat, mutta sopivat vielä makkaria paremmin vierashuoneen sävyihin. Ehkäpä täytyy lisätä lakanat siis ostoslistalle, siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi sellaisia hankkinut. Tällaisia pitäisi muistaa vaihdella useamminkin, vaikuttavat nimittäin niin paljon huoneen ilmeeseen.


We bought this Kartell´s Papyrus chair when we moved to Turku almost ten years ago. Even today I like the design of the chair, it reminds me a bit of 60´s office style. The chair is designed by Bouroullec brothers, who are one of my favourite contemporary designers.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *