Olohuoneessa juuri nyt

kesäolkkari1-800 kesäolkkari2-800 kesäolkkari4-800 kesäolkkari6-800 kesäolkkari7-800

Kesäterveiset olohuoneesta! Viikonloppu kului Tampereen suunnalla ja nyt olisi aika tehdä suunnitelmat viimeisten lomaviikkojen varalle. Puoliväliä mennään, eikä kesä oikein vieläkään ole tuntunut alkavan – mahtaakohan näin käydäkään ilmojen puolesta. Tämä viikko on kuitenkin lupaillut melkoisen hyvää eli pidetään vielä sormet ja varpaat hetkisen ristissä helteiden puolesta.

Olohuoneessa ei niinkään ole tapahtunut mitään uutta tai ihmeellistä. Maljakossa on koiranputkia, jotka poimin eilisen iltalenkkini varrelta. Rennot luonnonkukat ovat niin kesää, ja vaikka eivät maljakossa pitkään kestäkään, on pihan perukoilta tai teiden laitamilta helppo kipaista hakemassa uusia. Innostuin tänään hääräilemään muutenkin kotona ja somistamaan ruokasalia maalauksen jälkeen kuntoon, kuvia tästä luvassa varmaankin huomenissa. Tätä olohuoneen puolta en sitten lähtenyt samaan syssyyn maalaamaan, heh. Ehkä senkin aika koittaa vielä syksymmällä, mutta juuri nyt nautin tilan viileistä sävyistä ja raikkaasta tunnusta. Nyt kun viereinen huone on maalattu lämpimällä sävyllä, näkee muuten selkeän eron kylmän ja lämpimän sävyjen tuomassa tunnelmassa: lämpimän sävyinen ruokasali on tunnelmallisempi ja fiilikseltään pehmeämpi, mutta tämä olohuone taas todella raikas ja valoisa. Pidän molemmista vaihtoehdoista, vaikka keskenään nämä sävyt eivät kieltämättä täydellisesti sovikaan yhteen. No, vanhassa talossa saa minusta olla erilaisia tiloja ja tunnelmia.

kesäolkkari8-800

Kiitos vielä edellisen postauksen lukuisille mukavilta kommenteille, vastailen niihin ensi tilassa, kun askareiltani ja kesän vietoltani ennätän. Nyt suunnitelmissa on karata ulos, etupihan yksi istutusaluekin kaipaisi nimittäin vielä multaa ja kasveja ylleen. Palaillaan ruokasalitunnelmiin tuota pikaa, ihanaa kesäistä viikkoa!


Summer mood in the living room.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *