OLOHUONEEN KULMIA

Olohuone on meillä tila, joka on ehdottomasti vielä vähän keskeneräinen. Täytyy myöntää, että tavallaan vähän nautinkin tästä vaiheesta, on mukavaa kun kalusteiden ympärillä on ilmaa ja tilassa vielä vähän tyhjyyttä. Tokihan hiljalleen olisi mukava saada tila vähän runsaammaksi ja sisustetumman näköiseksikin, mutta toisaalta kiirekös tässä. Sohvallakin on ollut samat tyynyt koko syksyn, olen niin tykästynyt ruskea-siniseen väriskaalaan, etten taida niitä vaihtaa jouluksikaan. Viikonvaihteen aurinkoisina päivinä taltioin tilasta vähän erilaisia kulmia, tällaisia yksityiskohtia löytyy tilasta juuri nyt:
Kuten kuvista näkyy, kovin jouluisissa tunnelmissa ei vielä liikuta. Aurinkoisen kuvausilman ansiosta mieleen tulee ennemminkin jopa vähän keväinen fiilis. Muutoksia on kuitenkin luvassa niin koristelun kuin kalusteidenkin suhteen. Lähiaikoina haluaisin hankkia tilaan vielä ainakin jonkinlaisen senkin tai kaapin, tämän suhteen minulla onkin jo vähän suunnitelmia. Myös sohvan viereen kaipailisin vähän isompaa ja korkeampaa sivupöytää. Tällä hetkellä siinä on vanha 60-luvun tv-taso, joka on kyllä vähän liian pikkuruinen ja tyyliltäänkin vähän epäsopiva tuohon kohtaan. Menun putkirunkoisen tuolin kanssa tuo tosin menee ihan kivasti yksiin, mutta muussa kokonaisuudessa näyttää ehkä vähän orvolta. Mies kaipailisi tilaan vähän enemmän vanhoja kalusteita, minä taas pidän modernista keveydestä vanhan talon runsaiden puitteiden keskellä. Täytyypi katsoa, minkälainen kompromissi tähän saadaan aikaiseksi.
Olohuonetta on tullut kuvattua blogiin aika ahkerasti, samoin myös keittiö ja ruokasali ovat viihtyneet usein kuvissa. Yläkertaa puolestaan päätyy kuviin vähän harvemmin, sillä aula ja vierashuone ovat sisustukseltaan vielä tosi kesken. Mistä tiloista te kaipailisitte eniten kuvia ja juttuja?
Some corners from our living room. The decoration of the space is still unfinished, but I kinda like the airiness that lingers now in the room. Sooner or late things will eventually find their place, but before that I just want to enjoy the journey and the light athmosphere of half finished room.
Kommentit (6)
  1. Ihanalta näyttää! 🙂 Onko huoneessa myös tv? Mikäli on, näkisin mielelläni senkin nurkan, vaikka se taitaakin olla niitä inhokki kuvattavia. Pyörittelen mielessäni meidän olohuoneen sisustusta ja on mielenkiintoista nähdä, miten muut ovat sijoittaneet huonekalut ja miksi siihen järjestykseen on päädytty.

  2. Kiitos! 🙂 Juu, tv on sohvaa vastapäätä, kakluunin vieressä olevalla seinällä. Tähän suuntaan ei kyllä tule ihan kamalasti kuvattua, kun ei siellä ei tosiaan ole oikein mitään mielenkiintoista tuon töllön lisäksi. Tässä postauksessa tuo seinämä vilahtaa pikkuisen:

    http://talopihkala.blogspot.fi/2016/10/kolme-asiaa.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *