Olohuoneen kevätilme

Olohuoneessa on tapahtunut viime aikoina pientä uudistusta ja kalustevaihdoksia. Asunnossani olleet lainakalusteet lähtivät toiseen kohteeseen ja kannoin tilalle omani. Nyt olenkin päässyt sisustelemaan tilaa enemmän omannäköisekseni, ja se on ollut kyllä aivan mahtavaa! Vielä ei ole suinkaan valmista, muutama taulu hakee vielä paikkaansa ja pientavaratkin varmasti pyörähtävät ympäri vielä useammankin kerran. Tässä kuitenkin muutamia kuvia olohuoneen kevätilmeestä, tältä tilassa näyttää juuri nyt:

 

Olohuoneen värimaailma on simppeli kuten myöskin sen kalusteetkin, kevyet ja sirot huonekalut istuivat mukavasti tähän pienehköön huoneeseen. Terrakotan värinen viltti on Muuton Ripple, sen verkkomainen materiaali on ihana käytössä. Se laskeutuu superkevyesti eikä ole materiaalinsa ansiosta ollenkaan liian talvinen. Ruosteinen sävy nousee kivasti esille raikkaanvalkoista sohvaa vasten ja löytää parinsa konjakinvärisestä rahista ja olohuoneen terrakottaruukuista. Huoneeseen onkin sattumoisin eksynyt aika paljon tätä oranssinruskehtavaa, se tuo kyllä ihan kivasti lämpöä ja raikkautta mustan ja valkoisen keskelle.

Tyynyinä majailee sekalainen seurakunta Svenskt Tenniä, Marimekkoa ja Linumia. Sisalmatto sai jäädä olkkariin, se on minusta kivan keväinen ja sopii hyvin näiden sävyjen kaveriksi. Harmaa paksumpi villamattoni löysi paikkansa makkarista, se tuntui juuri nyt olohuoneessa liian talviselta. Makuuhuoneeseen iso villamatto tuo puolestaan kivasti lämpöä ja pehmeyttä, toistaiseksi matot saavat siis olla kaikessa rauhassa näin päin.

 

Aiemmin olohuoneessa ei ole juuri tullut vietettyä aikaa, mutta uskon, että tähän asiaan tulee muutos: omilla kalusteilla huone muuttui selkeästi enemmän omannäköiseksi ja viihtyisäksi. Liian tarkkaan en kuitenkaan aio tuota tilaa sisustaa, juuri nyt tuollainen tietty boheemi rentous, siellä täällä lojuvat lehtipinot, runsaat kasvit ja sekalaiset tavara-asetelmat viehättävät tarkkaan harkittuja kokonaisuuksia enemmän. Kodin tunnelma syntyy kerrostumista, yksityiskohdista ja omista lempiesineistä, näiden myötä tämäkin vähän vajaakäytöllä ollut huone sai ihan uutta eloa.


Here´s some pictures from my living room. The color scheme of it is simple: a lot of white, some black, warm rusty shades and plenty of green plants. I am fond of this certain relaxed look and don´t want to overdecorate the room – instead I like casual piles of cushions and magazines, randomly placed things and fresh plants among my favourite piece of furnitures.

Kommentit (2)
  1. Todella kaunis♥

    1. Kiitos Hannele! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *