Blogit
Pihkala

Oljenkeltaista olohuoneessa

keltainentyyny1-800

keltainentyyny5-800

Lauantai-ilta ja ensimmäinen loman jälkeinen työviikko takana. Se ei tuntunut oikeastaan ollenkaan pitkältä, pikemminkin meni nopsaan ohi, mutta kyllä viikonloppu oli silti oikein tervetullut lisä tässä välissä. Nyt pidellään sadetta, paistellaan pizzaa ja odotellaan illan kisojen alkamista. Kovat ukkoset taisivat kiertää meidät, mutta ilmeisesti etelämpänä rytisee oikein kunnolla. Harmi juttu Flow-kävijöille, mutta minkäs näille mahtaa.

keltainentyyny2-800

Viikonlopun kunniaksi hankin kotiin tuon oljenkeltaisen silkkityynyn, joka oli jäänyt jäljelle Linumin kesämallistosta. Olin ihastellut sitä jo pidemmän aikaa, ja nyt uuden sesongin ollessa ovella viitsin sen vihdoin kotiuttaa. Meille on Koodiin tulossa Linumin uuden syysmalliston tuotteita ihan lähipäivinä, ja tuo kokoelma on täynnä kaikenlaista ihanaa, burgundinpunaista, okran värejä ja sen sellaista. Tässä tyynyssäkin viehätti tuollainen haalea oljen sävy, joka on kaukana kirkkaasta keltaisesta. Jotenkin niin hieno ja jännä väri pitkästä aikaa.

keltainentyyny4-800keltainentyyny3-800

Pöydälle napsaisin pari oksaa etupihalla kasvavasta tammesta. Sen pisimmät oksat alkavat kurkotella räystästä, joten puuta pitäisi trimmata vähän reilummallakin kädellä. Tammenlehti on minusta tosi kaunis ja oikein maljakkokelpoinen; aina ei tarvitse metsästää maljakkoon pelkkiä kukkia, pelkät oksat ovat vaihteeksi tosi freesi ja moderni vaihtoehto.

keltainentyyny8-800

Asettelin Tom Dixonin puisen pöydän vaihteeksi sarjapöytämaisesti olkkarin pöydän viereen, se toimiikin siinä oikein kivasti. Meidänhän olkkariin sopisi vähän isompikin sohvapöytä, mutta eihän tuosta Swedesestä voi luopua. Tällä tavalla pöytään saa vähän lisää massaa ja samalla tarpeellisen lisälaskutilan sen viereen. Erityisen hyvin puupöytä sopii minusta tuon sisalmaton ja keltaoranssien värien kaveriksi, mutta kohta täytyy taas vähän rymsteerata ja vaihtaa olkkariin syksyisempi villamatto. Mutta sitä ennen haluan nauttia vielä hetken kesäisen raikkaista sävyistä – eihän ihan vielä aleta fiilistelemään syksyä…?


A hint of yellow in the living room. I love that silk cushion from Linum´s SS17 collection, that soft straw yellow color is so fine and somehow sophisticated. I find it very interesting and fresh at the moment.

Tallenna

Kommentit (2)

  1. Heidi / Checklist

    Kaunis tuo sävy tyynyssä. Jäin kylläkin katselemaan tuota kynttilänjalkaa. Onpa yksinkertaisen kaunis. Olen etsinyt tuollaista matalaa pitkälle kynttilälle. Mistä / kenen se on?

    • Maija

      Tuo sohvapöytällä oleva kynttilänjalka on Muuton valikoimista. Se on kyllä tosi kiva! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *