MUUTO NEWS 2016

Tässä kuussa järjestettiin tuttuun tapaan Milanon kalustemessut, jotka ovat ehdottomasti sisustusvuoden suurimpia tapauksia. Monet designyritykset lanseerasivat messuilla uusia tuotteitaan, ja kiinnostavia tuoteuutuuksia onkin saanut bongailla viime aikoina vähän sieltä sun täältä. Milanon messuille ei ole tullut vielä koskaan lähdettyä, ihan mielenkiintoista olisi joskus käydä paikan päällä ihmettelemässä hulinaa ja valtaisaa messutarjontaa. Onneksi kattavan infon tapahtumista saa myös helposti internetin ja median välityksellä; toisaalta siis väliäkös sillä, vaikka paikan päälle ei pääsisikään.
Omalla kohdalla eräs kiinnostavimmista brändeistä on tanskalainen Muuto, joka monen muun tavoin julkaisi Milanossa joukon uusia tuotteita. Muuton tekemisiä on aina kiva seurata, tuotteiden design on poikkeuksetta laadukasta ja skandinaavisen yksinkertaista. Lisäksi tuotekuvat on aina hienosti stailattu ja vaikkei tuotteista innostuisikaan, voi inspiraatiota ammentaa takuuvarmasti hienoista lifestylekuvista. Tässäkin yllä olevassa kuvassa on älyttömän hienot värit, vihreää, jonka vastavärinä punaista, tammea ja harmaan sävyjä. Tuollainen värikombo toimisi hyvin myös omaan kotiin siirrettynä.
Mutta sitten niihin tuoteuutuuksiin. Peilit ovat tällä hetkellä kovin suosittuja sisustuselementtejä, ja nyt myös Muuto ottaa osaa trendiin. Framed-peilisarjaan kuuluu erikokoisia, erisävyisiä peilejä, jotka ovat muodoltaan pehmeän pyöristettyjä. Oikein kauniita minusta.
Tämä valaisin on myös uusi. Tällaisia yksinkertaisia, isolla polttimolla varustettuja valaisimia näkee nyt paljon kaikkialla. Ihan hauska lisä tämäkin Muuton valikoimaan, mutta kieltämättä olen ehkä itse vähän puutunut näin pelkistettyihin malleihin. Ihan kiva tuote kuitenkin, jos hakee simppeliä ja kevyttä pöytävalaisinta.
Itse taisin innostua eniten tutusta Stacked-hyllymoduulista, jota saa jatkossa myös ovellisena. Ovi tulee nyt alkajaisiksi vain medium-kokoiseen laatikkoon, mutta hyvä alku sekin. Moduuli toimisi hyvin vaikka yllä olevan kuvan kaltaisessa kokoonpanossa seinäkiinnitteisenä yöpöytänä tai peräkkäin aseteltuna senkkinä. Tuo olisi ihan varteenotettava vaihtoehto meidänkin tulevaan makkariin.
Myös toinen valaisin mahtui kevään uutuustuotteisiin. Lean-seinävalaisin on tunnetun muotoilutoimisto Claesson Koivisto Runen suunnittelema. Ihan kaunis, moderni ratkaisu yö,- työ- tai vaikka lukuvalaisimeksi olohuoneeseen. Eteenpäin nojaavan muotonsa vuoksi tuo ei olisi varmaankaan hassumpi myös keittiössä työtason yllä…
all pictures Muuto
Mattopuolella uutuuksia oli nämä raikkaat villamatot. Ihanan freesejä värejä, jotka vetoavat ainakin näin kesän kynnyksellä. Muutenkin värimaailma on tässä kuvassa aika ihana, sävyt ovat sopivan pehmeitä, ja harmaa passaa hyvin pastellisävyjen seuraan. Ihania mattoja tuntuu nyt tupsahtelevan vähän joka suunnasta! 
Mites siellä suunnalla, oletteko ahmineet Milanon antia ja löytyikö uutuuksista jotain tiettyjä suosikkeja? Katsotaan, josko tuonnempana nostaisin blogissa esiin vielä lisääkin Milanon uutuuksia toisilta merkeiltä, näitähän nimittäin riittää…
Muuto launched some news in Milan furniture fair this month. Here´s a peek at some new products, personally I find the mirrors and door equipped Stacked modules the most interesting. Also it´s always a pleasure to browse Muuto´s lifestyle images,  they are so beautiful and full of inspiration. The color palette in the first picture is amazing, it would look stunning in home interiors, too.
Kommentit (10)
 1. Retromoderni
  26.4.2016, 04:03

  Pinnalle tulee 70-luvun luksus ja savulasi. Juuri kotiutin messinkisen 70-luvun pöydän lasikannella -oon niin etuajassa 😀

  1. Joo, näitä viitteitä on nyt selkeästi ilmassa. Lasipöytiä, peilejä ja tuota savulasia… Heh, taas nähdään kuinka kaikki kiertää kehää. 🙂 Ihana tuo löytösi, nyt olet kyllä ihan trendien etunenässä 🙂

 2. tunne tilat
  26.4.2016, 06:29

  Nuo peilit ovat todella kiva, ja odotettu uutuus. Onnistunut muoto. Seinävalaisin on myös hyvin sympaattinen.

  1. Minä tykkään myös noista peileistä, ja valaisinkin on varmasti oikein käyttökelpoinen monessa tilanteessa. Kaikenkaikkiaan oikein onnistuneita uutuuksia minusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *