Mitä kuuluu?

Hei pitkästä aikaa! Kesä on vierähtänyt ja pieni blogitaukonikin venähti huomaamatta kuukauden pituiseksi. Näin pitkää taukoa ei olekaan ennen tullut pidettyä koko 9-vuotisen blogiurani aikana, mutta täytyy sanoa, että tämä breikki teki kyllä oikein hyvää. Nyt on nautittu kesästä ja vaikka kuumia päiviä on vielä edessäkin, on nyt aika alkaa orientoitua hiljalleen tulevaan syyskauteen. Bongasin jokin aika sitten Caritan blogista tämän Mitä kuuluu -postauksen, ja tuumasin sen olevan aiheeltaan juuri sopiva näin pienen tauon jälkeen. Joten mitä minulle kuuluukaan nyt kesän lopulla?

Mitä kuuluu?

Kiitos, hyvää kuuluu. Ehkä merkittävin kesäkuuluminen liittyy asuntoasioihin, kesän alussa tein kaupat uudesta kodista ja juuri tällä viikolla laitoin tämän nykyisen kotini myyntiin. Se menikin sitten vikkelästi vuorokaudessa, joten nyt on taas yksi etappi tämän suhteen hoidettuna. Tämän kuun lopulla saan avaimet uuteen kotiini, joten pikkuhiljaa olen alkanut järjestää jo konkreettisia asioita tähän liittyen. On kyllä niin ihanaa päästä suunnittelemaan taas uutta kotia!

Muuten kuuluu aika tavallista, kesä on ollut kiva, muttei oikeastaan millään tavalla sen erityisempikään. Näin kesän lopulla tuntuu, että se olisi saanut jatkua vielä hetken, sillä jotain kivaa kesätekemistä olisi vielä kiva keksiä. Kesäni sujui pääosin kotona, enkä pitänyt erityisen pitkiä lomapätkiä. Ainoaksi pidemmäksi kesäreissuksi jäi juhannuksen tienoinen mökkeily Näsijärven suunnilla, ja se oli kyllä ihanaa!

Tällä hetkellä katson…

Sain juuri päätökseen Netflixin Reckoning-minisarjan, se oli ihan jännä. Nyt pitäisi etsiä uutta katsottavaa, miten se aina tuntuukin niin työläältä!

Just nyt kuuntelen…

Stellan mainioita Spotify-listoja – suosittelen!

Luen…

Äh, juuri nyt en lue mitään. Pitkästä aikaa ostin sisustuslehtiäkin, niihin tartun seuraavaksi. Mutta kirjavinkkejä otetaan mielellään vastaan!

Lautasella…

Kesän sesonkiherkkuja, erilaisia salaattiyhdistelmiä, uusia perunoita ja savukalaa. Vielä ei tee mieli mitään tuhtia, ne on sitten syksyn juttuja.

To do -listalla seuraavaksi…

Muutama asunnon kauppoihin liittyvä juttu, ja sitten ihan vain töitä. Kieltämättä viime viikkoina on tuntunut vähän hankalalta päästä kiinni arkityörytmiin, vaikka pitkää kesälomaa ei tullutkaan pidettyä. Kuitenkin kesä on ollut vähän vapaampaa aikaa myös töiden kannalta, joten rutiineihin pitäisi nyt palata.

Käynnissä olevia duuniprojekteja…

Nyt kuun vaihteessa on alkanut taas useampi sisustusproggis, perinteisesti syksy on aina tällä alalla kiireisintä aikaa. Tällä hetkellä työn alla on muutama yksityiskoti ja airbnb-asunnon facelift. Näiden lisäksi tämän kuun kalenterissa on pari kevyempää etäkonsultaatiota – nämä ovat suosittuja ja sopivat hyvin vähän pienempien sisustuspulmien ratkomiseen. Teen myös kuukausittain juttuja Avotakkaan ja Finnish Design Shopille, nämä ovat kivaa vaihtelua suunnittelutyölle.

Mitä yllättävää on tapahtunut?

Tjaa – mitähän yllättävää tässä nyt olisi tapahtunut. Ehkä tuo oman asunnon myynti, joka tapahtui niin äkkiseltään. Itseäni tosin se ei yllättänyt, sillä myynti on ollut suunnitelmissa koko kesän ja osasin arvata, että remontoidut pienet keskusta-asunnot liikkuvat melko nopeaan…

Viime päivien herkku…

Mustikkapiirakka! Se maistuu kaikissa versioissaan, ehkä perinteinen kermaviilitäyte on kuitenkin oma suosikkini.

Olen viime aikoina harrastanut…

Kuntoilua. Koronan vuoksi viime syksynä lupaavasti alkanut kuntoiluharrastukseni tyssäsi ja ajauduin miltei puolen vuoden taukoon, hupsista. Nyt olen kuitenkin päässyt tähän uudelleen kiinni, kiitos minulle räätälöidyn kunto-ohjelman, jota nyt tulisi noudattaa kymmenen viikon ajan. Instan puolella saatan intoutua kertomaan tästä enemmänkin, varsinkin jos saan pidettyä ohjelmasta kiinni, heh. Nyt viikko-ohjelmassa on kaksi salikertaa ja yksi kotijumppa, ja ainakin vielä toistaiseksi mukana on pysytty ihan hyvin.

Just nyt haluisin mennä…

Uimaan! Takana on kuuma päivä pihakirppiksellä, joten nyt vilvoittava pulahdus olisi enemmän kuin paikallaan.

Tällä hetkellä iloitsen eniten…

Eteenpäin menosta ja uudesta kodista. Loppukuusta pääsen vihdoin kertomaan tästä enemmän, kun koti vapautuu vanhoilta asukkailta.

Nauroin kippurassa kun…

Kerttu tapansa mukaan höpsötti jotain omaansa. Tämä pieni pallero tuo kyllä niin paljon iloa elämään.

Ostoslistalla…

Pitkästä aikaa sisustusjuttuja. Uuteen kotiin pitää hankkia kaikenlaista, etupäässä ainakin pyöreä pöytä keittiöön. Myös remonttiin liittyviä juttuja on ostoslistalla, juuri tilasin keittiöön uudet vetimet ja induktiotason, seuraava hankinta olisi sitten itse keittiötasot. Tällä kertaa koko keittiö ei mene uusiksi, vaan fiksaan ja uudistan sitä muutamilta osin. Kuitenkin kaikenlaista hankintaa tähänkin liittyy, vaikka layout kaapistoineen pääosin samana pysyykin.

Eniten ärsyttää…

Ehkä lievä saamattomuuteni tai tehottomuuteni to do -listalla olevia asioita kohtaan – kesän jäljiltä arkirytmiin paluu on vähän takkuillut.

Tänään aion…

Tänään täällä Portsassa vietettiin perinteiset pihamarkkinat, ja itsekin olin omalla pihalla myymässä. Nyt pitäisi vielä siivota myyntijutut pois, onneksi tämä ei ole iso homma. Illalla pitäisi vielä käydä salilla, koska kunto-ohjelmasta ei sovi laistaa. Ja vähän täytyisi vielä koittaa nauttia myös tästä hellekelistä, lieköhän jopa kesän viimeisiä.

Mukavaa alkavaa elokuista viikkoa!

 

Kommentit (2)
  1. Meillä kävi asunnon myynnin kanssa, myös tosi hyvin. Perjantaina oli netissä ja sovittiin tiistaiksi näyttö.
    Ensimmäisellä näytöllä meni…vähän arveltiin, ettei ihan heti mene, kun lehdet kilvan kirjoittavat, miten asuntokauppa on ihan pysähtynyt.
    Onneksi sattui ostaja, joka pääsee muuttamaan vasta syyskuun alussa, kaupathan tehtiin jo kesäkuun alkupuolella, ehdimme löytää itselle mieluisen kodin ja sinne päästään tässä kahden ja puolen viikon sisällä muuttamaan….IHANAA..:D

    1. Onpa kiva kuulla, että sielläkin myynti sujui noin mutkattomasti. Ja onnea uuteen kotiin, ihana kun pääsette syksyksi laittamaan uutta kotia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *