Blogit
Pihkala

MIMOSA

mimosa1_800 mimosa2_800

Taannoiseen viikonloppupuskaani eksyi muiden ihanuuksien ohella yksi oksa mimosaa. En ole törmännyt tähän kukkaan kovin monesti, joten nyt piti käyttää tilaisuus hyväksi ja hankkia moinen testiksi kotiin. Aika pian mimosa erkanikin kimpusta ihan omaan pikku maljakkoonsa, sillä onhan se yksinäänkin aika suloinen tapaus. Oksamaisessa, hennossa kasvissa on pienet keltaiset kukat, joista lähtee huumaava tuoksu. Juuri nyt kaikki tuollainen simppeli oksamainen innostaa, tämäkin on tosi kaunis makuuhuoneen ikkunalaudalla ihan vain näin itsekseen.

mimosa7_800 mimosa8_800 mimosa6_800 mimosa5_800 mimosa3_800

Viikonloppuna makoilin sängyssä ja lueskelin uusinta Avotakkaa, jonka sain vähän etukäteen käsiini perjantaina A-Lehdiltä, virallisestihan lehti julkaistaan vasta huomenna keskiviikkona. Tässä helmikuun numerossa starttaa myös uusi pitämäni Moodboard-palsta, jonka tarkoitus on koota muistitaulumaisesti yhteen kunkin kuukauden inspiroivimmat asiat, esineet ja värit. Rakastan kaikenlaisten kollaasien tekoa, niinpä palstan teko on ollut alusta alkaen tosi hauskaa! Näin alussa palsta toki hakee vielä vähän uomiaan, mutta varmasti linja selkiytyy ensimmäisten kuukausien myötä. Nyt oltiin kevättalvisissa hattaraisissa tunnelmissa, jonka mukaisia fiiliksiä näkisin mielelläni juuri nyt kotonakin. Hennon vaaleanpunaista, haaleaa beigeä ja tummaa kontrastia – ah, vielä kun saataisiin vähän lumihankia näiden sävyjen kaveriksi!


I bought a branch of Mimosa and placed it on the windowsill in the bedroom. I love the simple look and lovely scent of it! I spent the sunday afternoon by admiring the flower and laying on the bed reading the new issue of Avotakka magazine.  This issue includes my new monthly column ”Moodboard”, that was published now for the first time. So exciting!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *