Menu AW 2018

Syksy on sisustusmaailmassa kiinnostavaa aikaa, kun useat sisustusbrändit lanseeraavat kauden uutuuksiaan ja trendilinjauksiaan tulevalle kaudelle. Suomalaisessa sisustusskenessäkin on mukavaa säpinää parin viikon päästä pidettävien Habitare-messujen ansiosta. Sähköpostiini kilahti taannoin tiedote tanskalaisen Menun syksyn uutuuksista, joiden pressikuvat tarjosivat tuttuun tapaan paljon inspiraatiota. Kiinnostavien tuotteiden lisäksi niistä voi poimia ajankohtaisia materiaaleja, värejä ja yleistä tunnelmaa.

Tämänkin syksyn tärkein sävy taitaa olla ruskea eri muodoissaan; hiekasta maitokahviin ja aina syvään suklaanruskeaan asti. Myös vahvat punaiset sävyt viininpunaisesta terrakottaan jatkavat edelleen vahvoina. Luonnonkivet (muutkin kuin marmori) pitävät pintansa, näitä voi bongata myös useasta yllä olevasta kuvasta.

Itse pidän kovasti näiden kuvien tunnelmasta ja erityisesti ensimmäisten kuvien klassisen tyylipuhtaasta keittiöstä. Myös näiden kuvien riippuvalaisimet innostavat kovasti, erityisesti kiskomainen pitkä riippuvalaisin tuntuu taas ajankohtaiselta. Oma suosikkini taitaa olla toisen kuvan TR Bulb, joka tosin ei ole ihan tämän syksyn uutuuksia, vaan lanseerattu noin vuosi takaperin. Tässä on mukana ripaus klassisen teollista funkishenkeä, joka tuntuu freesiltä ja on helppo sovittaa niin moderniin lofthenkiseen kuin vähän vanhempaan funkistyyliseenkin kokonaisuuteen.

Oletteko te jo valmiina syyskauteen?


Here´s some novelties from Menu AW 2018 collection. So inspiring photos, color palettes and materials!

Kaikki kuvat/all pictures Menu

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *