Blogit
Pihkala

MENU 2017

Näin alkuvuodesta sitä kiinnittää aina vähän enemmän huomiota tuoteuutuuksiin ja uutiskirjeisiin. Yleensä sähköpostitulvassa mainosviestien ja kuvaliitteiden tutkiminen jää vain kiinnostavimpien varaan, mutta nyt tulee tutkittua laajemminkin uuden vuoden trendisuuntauksia, värejä, muotoja ja stailauksia. Hiljattain sähköpostiini kilahti tiedote Menun tämän vuoden uutuuksista, ja kyllähän sieltä varsin kivoja tuotteita (ja kauniita kuvia) löytyi. Tässä muutamia poimintoja Menun vuoden 2017 uutuustuotteista.
all pictures Menu
Itse tykästyin ennen kaikkea ensimmäisten kuvien Cage-pikkupöytään, josta lanseerataan nyt marmorikantiset versiot. Erityisen ihana oli tuo harmaakantinen pöytä, voisin ottaa itsellenikin. Kuvista voi bongata myös laajemmin tämän vuoden trendielementtejä, kuten ruskeita lämpimiä värejä, pehmeitä pyöristettyjä muotoja ja vähän 70-luvun tunnelmaakin. Katsotaan, tuleeko alkavan vuoden trendeistä tehtyä ihan omaa postausta vähän myöhemmin, mutta suurin osa tärkeämmistä elementeistä näkyy jo näistäkin kuvista. Ihan kiinnostavia tuoreita suuntauksia, vaikka sisustustrendeissä ei dramaattista muutosta tapahdukaan viime vuoteen verrattuna.

Mitäs te tuumailette alkaneen vuoden trendiennusteista?

SS17 news from Menu. I like especially the marble versions of the Cage table (in the first pictures). I wouldn´t mind having that grey one. 😉

Kommentit (6)

 1. Blue Peony

  Oih, tuo tumma pikkupöytä ja etasääri saisivat muuttaa meille koska vain!

  • maija

   Ovat kyllä tosi kivoja uutuuksia, varsinkin pikkupöydissä oli monta hyvännäköistä mallia.

 2. Anna-Liisa

  Aivan ihana kalanruoto-parketti!

  • maija

   Niin on, kalanruotoparketti on kyllä upea!

 3. Anonyymi

  Olen hakenut tuon viimeisen kuvan tyyppistä sivupöytää ja nyt taisin löytää täydellisen. Koskahan nämä tulevat myyntiin?=)

  • maija

   Enpäs tiedä varmaksi. Veikkaisin tätä vuoden alkupuolta, mutta uutuuksien kanssa saattaa toisinaan kestää yllättävänkin kauan, ennen kuin pääsevät lanseerauksesta ihan kunnon tuotantoon asti… Kannattaa seurailla tilannetta 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *