MARMORIA KYLPYHUONEESSA

kylppäri1-800

Kellarin kylpytilojen valmistumista odotellessa nappasin muutaman kuvan meidän yläkerran minikylppäristä.

Yläkerran kylpyhuone on ollut ahkerassa käytössä ja vaikka tila on aika pieni, on se kuitenkin ollut täysin riittävä päivittäiselle käytölle. Kiitos kuuluu etenkin seinään upotetulle säilytystilalle, johon saa mahdutettua ison määrän kosmetiikkaa ja muuta kylppäritavaraa. Koska seinälinja säilyy yhtenäisenä, ei systeemi näytä ulospäin juuri tasopeiliä kummemmalta. Kaappia emme upottaneet koloon ollenkaan, vaan se laatoitettiin kauttaaltaan ja lasihyllyt ja peiliovet kiinnitettiin suoraan laattaan. Näin kaappi on avoinna ollessaankin mukavan kevyt ja taustalta vilkkuva marmori tuo viimeistellyn lopputuloksen.

kylppäri6-800

Marmori on ollut kylpyhuoneessa yllättävänkin huoleton. Käsittelimme seinä- ja lattiapinnat heti tuoreeltaan marmorinsuoja-aineella, eikä niihin ole sen koommin jäänyt mitään näkyviä tahroja tai saippuajälkiä. Lattian mosaiikin saumoissa on toki vähän kovempi jynssääminen, tämä on aina mosaiikin pieni miinus. Kärsin kuitenkin tämän pienen haittapuolen mukisematta, sillä on se laatta vain niin kaunis. Sekä seinä- että lattialaatat ovat valkoista Tulikiven carrara-marmoria, ja jaksavat ihastuttaa edelleen päivittäin. Se on aina hyvän valinnan merkki.

kylppäri4-800

Kylppärin kaapista löytyy luottotuotteiden lisäksi muutama uusi lemppari, kuten Lumenen uudet Invisible-sarjan tuotteet, joita hankin hiljattain kehujen innoittamana. Tykkään varsinkin sarjan Beauty Serumista, se luo reissussa päivettyneelle iholle sopivan kevyen, miltei meikittömän fiiliksen. Tuo ihana toilettipussukka on puolestaan joululahja Koodiinkin ompelutöitä tekevältä Riikalta, hän on kaavoittanut ja ommellut sen Missonin kangaspalasista. Myös tällä on vakiopaikka kylppärin kaapissa, aivan ihana!

kylppäri2-800

Vippin pikkuinen roskis on sekin parin kuukauden takainen joululahja, tämä puolestaan Koodin poppoolta. Tämän lisäksi meiltä löytyy jo entuudestaan saman sarjan vessaharja, joka on kyllä paras ikinä. Sitä testanneet tietävät mistä puhun. Se ei roiski, ei taivu ja kestää hanakammankin jynssäämisen vuodesta toiseen. Koska tuotteessa on vaihdettavat harjaspäät ja pestävät säiliöt, ei enää moneen vuoteen ole ollut tarvetta hankkia uutta vessaharjaa.

kylppäri3-800

Tykkään parittaa marmorin kanssa kaikkea rentoa ja pellavapyyhkeet ovatkin vakiovieraita meidän kylppärissä. Hävettää kuitenkin myötää, että meillä ei ole vieläkään pyyhekoukkuja seinässä. Olen ollut jo monta kertaa tilaamassa yhden mallin Superfrontilta, mutta aina tilausvaiheessa heidän järjestelmäänsä tulee joku bugi. Laitoin tästä mailiakin heille, mutta en sitten ole viitsinyt suorittaa kaikkia heidän ehdottamia korjaustoimenpiteitä, sillä ongelma on toistunut kaikilla koneilla selaimesta huolimatta. Ehkä täytyy luovuttaa ja katsoa vain joku toinen koukkumalli… Siihen asti pyyhkeet saavat roikkua rennosti allaskaapin reunassa, toimiihan tämä näinkin.

Täältä yläkerran kylppäristä puuttuu vielä suihkuseinäkin, tähän asti ollaan menty suihkuverhon turvin. Tilaamme tämän varmaankin nyt samanaikaisesti alakerran lasiseinien kanssa, joten saadaanpa kellarirempan myötä tämäkin asia eteenpäin. Kaikenlaista muutakin tilausta pitäisi laittaa kellarin suhteen eteenpäin, sillä pikkuhiljaa siellä aletaan edistyä kohti pintojen asennusta. Näistä asioista enemmän taas tuttuun tapaan sunnuntaina.


Here´s a couple of pictures of our mini bathroom in the upstairs. I am constantly in love with our carrara marble tiles, they have been surprisingly easy to maintain. There are no stains or scratches in the tiles, they look just fine as they were in the beginning. Despite of the tiles the best thing in this space is probably those storage shelves behing the mirror. They eat a huge amout of cosmethics inside, and the in-built system looks clean and minimalistic when the doors are closed.

Kommentit (2)
  1. Hei! Aivan ihana kylppäri 🙂
    Voisitko tehdä postausta millä tuotteilla huollat/peset marmoria ja saumoja?

    1. Kiitos kehuista ja vinkeistä, laitetaan ilman muuta työn alle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *