LEMPIPAIKKA

Olemme asuneet uudessa kodissa nyt reilut kaksi viikkoa. Tuntuu, että näihin viikkoihin on mahtunut ihan hirveästi kaikenlaista, ja vanha asunto tuntuu lähinnä muistolta jostain kaukaisuudesta. Olen viihtynyt täällä todella hyvin ja vaikka kaikki on vielä iloisesti vähän kesken, tuntuu tämä enemmän kodilta kuin vuokra-asunto missään vaiheessa. Mietin juuri tänään, kuinka ihanalta kaikki arkisetkin asiat tuntuvat täällä, kuten vaikka herääminen, aamut ja kotiintulo työpäivän jälkeen. Ei tällaisesta tunteesta ollut tietoakaan vuokra-asunnossa asuttaessa; kuinka ihanaa onkaan vain olla kotona!
Eräs kodin lempipaikoistani on tuossa keittiössä. Pehmoisen taljan päällä juon aamukahvit, luen lehdet ja näpyttelen useimmat blogijututkin. Parhautta on iso pöytä, jolle voi jättää toisinaan vaikka koko kotitoimiston kamppeet ilman, että pöydän käyttö sen varsinaisessa tarkoituksessaan häiriintyy. Ja ainahan meillä on toinen pöytä ruokasalissa… Molemmille pöydille on ainakin toistaiseksi tullut paljon käyttöä, joten ne eivät tunnu tilan haaskaukselta – päinvastoin, pöytätilaa tarvitsee aina. Erityinen bonus keittiössä on vielä nuo isot ikkunat, joista unohtuu helposti tuijottelemaan ulos pidemmäksikin aikaa; aamut venähtävätkin helposti pitkäksi, jos ei ole kellon kanssa tarkkana. Eli jos jotakin negatiivista pitäisi uudesta kodista löytää, olisi se ehkä arkeen liittyvä kieltämättä vähän kinkkinen pulma: eihän täältä raaskisi lähteä aamulla minnekään.

Here´s one of my absolute favourite spots at our new home: our kitchen. I just love to sit on the soft sheep hide, sip coffee and look out from the window. Simple and light furnitures and the amount of light are also among the best parts of this space.

Kommentit (4)
  1. En yhtään ihmettele että tuossa pöydän ääressä viihtyy! Niin kaunista ja valoisaa <3

    1. Kiitos! Valolla on kyllä iso vaikutus – edellisessä asunnossa luonnonvaloa ei ollut ollenkaan tällaisissa määrin, ja sen kyllä huomasi. Nyt osaa nauttia valosta kaksin verroin enemmän!

  2. Hannele Ruusukummusta
    21.9.2016, 06:49

    Olette tulleet kotiin♥

    1. No näinpä. <3 Niin ihanaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *