Lemmikinsiniset kesälakanat ja muita kesäkuulumisia

Kesä on vienyt ihan täysin mukanaan, ja viimeiset viikot ovat kuluneet tiukasti offlinessa ja kesästä nauttiessa. Nyt lyhyt lomani on jo päätöksessä, ja tulin huikkaamaan vähän kesäkuulumisia. Vaikka loma loppuu, nautitaan kesästä toki edelleenkin – se tapahtuu nyt vain iltaisin ja viikonloppuisin. Onneksi on vielä monta viikkoa kesää jäljellä!

Tähän kesään ei ole sisältynyt mitään ihmeempiä tekemisiä, enkä sellaista ole oikein kaivannutkaan. Olen lähinnä huidellut kotikulmilla kepeissä kesämekoissa, istunut puutarhassa ja kastellut sitä ahkerasti, grillannut paljon ja nauttinut viereisestä järvestä ja luonnosta. On onni saada asua tällaisella alueella, jossa uimaan voi pulahtaa ensi töikseen aamulla ja viimeiseksi illalla, ja jossa saa nauttia luonnon monimuotoisuudesta ja puutaloalueen idyllistä. Suorastaan paratiisi näin kesäaikaan.

Pieni reissu tehtiin sentään loman aikana Helsinkiin. Yövyttiin ihanassa St. Georgessa, lilluteltiin spassa ja syötiin hyvin hotellin yhteyteen avatussa Boon Namissa – tätä ravintolaa ja menupakettejaan suosittelen muuten ehdottomasti. Tällaiset pienetkin reissut piristävät kivasti ja niiden jälkeen on ihana tulla taas takaisin kotiin. Sillä loppujen lopuksihan kotona on aina parasta.

Kesämakkarissa näyttää tällä hetkellä tältä. Sängyn petasin Midnattin ihanat lemmikinsinisillä Lake-vuodevaatteilla (lakanat saatu pr-lahjana), jotka sopivat ihan täydellisesti juuri kesäkauteen. Olen aivan hullaantunut tuohon lemmikinsiniseen sävyyn ja rentoon petaustyyliin – kesällä jos koskaan ei ole niin justiinsa. Olen myös siirtynyt paksusta tuplaleveästä untuvapeitosta kevyempiin kapeisiin peittoihin, eivät ehkä ole petauksessa ihan niin nätit, mutta kyllä käytännölliset. Iso peittoni ei ole ihan standardikokoa joka aiheutti sen, että se ei pysynyt paikoillaan vaan lähti rullautumaan lakanan sisällä. Nyt pienemmät, tismalleen sopivan kokoiset peitot pysyvät jämptisti siinä missä pitääkin. Tällainen pieni asiakin tuottaa ison ilon!

Pitkästä aikaa olen pyhittänyt aikaa myös lukemiselle. Etenkin olen ihastunut nyt Mia Kankimäen kirjoihin, jotka vievät mukanaan menneen maailman tunnelmiin ja matkoille maailman ympäri. Kuvan kirja, Helmi Kajasteen Rakenna, kärsi ja unhoita valikoitui kuviin puolestaan kuvauksellisuutensa vuoksi. Miksiköhän sitä muistaakin ottaa aikaa lukemiselle vain silloin, kun normaali arki on hetken tauolla?

Tänä kesänä olen uinut enemmän kuin varmaan viitenä edellisenä kesänä yhteensä, kiitos viereisen järven. Kesäpyyhkeitä ja uikkareita on siis tarvittu. Sain lakanoiden mukana näytteet Midnattin uusista vohvelikankaisista pyyhkeistä, jotka sopivat kivasti juuri kesäkauteen. Iso kamelinsävyinen Dromedary-vohvelipyyhe onkin seurannut tiiviisti reissuissa mukana. Näin muuten uudet pyyhkeet odottelevat jo vähän syksyä ja kylpyhuoneen tulevaa uudistusta, jota pitäisi alkaa suunnittelemaan tarkemmin ihan näillä näppäimillä. Siinähän sitä projektia syyskaudelle sitten onkin.

Vielä ennen syksyn haasteita ja sisustusjuttuja nautitaan kuitenkin hetki kesästä. Luulen, että postaustahtini tulee olemaan melko verkkainen vielä ainakin heinäkuun ajan – ja toisaalta toivon, että siellä te lukijatkin keskitytte päätelaitteiden sijaan ihaniin kesähetkiin. Instagram-tilini puolella päivittelen kuitenkin kesäkuulumisia ainakin stoorien muodossa, joten nähdään tiiviimpään tahtiin ainakin siellä.

Ihania kesähetkiä!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *