LEHDESTÄ POIMITTUA

lehdestä3-800   lehdestä6-800

lehdestä2-800

Tänään saimme nauttia ihanasta auringosta, jota riitti vielä pitkälle työpäivän jälkeenkin. Kun sää sattuu aurinkoiselle päälle, ovat meidän olohuone ja ruokasali supervaloisia, aurinko porottaa isoista ikkunoista miltei koko päivän ajan. Tämä aiheuttaa toki omat haasteensakin valokuvaukselle, esimerkiksi tämän postauksen otokset eivät ole kirkkaan valon ansiosta ihan onnistuneimpia mahdollisia. Mutta minusta tunnelma menee tällaisten seikkojen yli, joten niin vain kelpuutin nämäkin julkaistavaksi.

Töiden jälkeen piipahdin kaupungilla ja sieltä viikonloppulukemikseksi tarttui helmikuun Elle Decoration. Ihastelin erityisesti siinä olleita muutamaa kotia. Niistä ensimmäinen vilahtaa ylläolevassa kuvassa, tässä on sisustettu minusta erityisen ihanasti puulla. Lämmin, tummaan taittava puu toimii tosi kivasti kaapistoissa, kun seurana on paljon vaaleaa pintaa. Jutusta voi bongata myös tuttuja tapetteja, sillä sekä meidän eteisen että makkarin tapetit löytyvät myös tästä asunnosta. On aina hauska tutkailla, miten muut ovat soveltaneet samoja kuoseja ja värejä, yhdistelmistä riippuen lopputulos voi vaihdella hyvinkin paljon.

lehdestä4-800lehdestä5-800

Tässä toisessa jutussa kiinnitin huomiota kiintokaapistojen kivaan sijoitteluun. Kaapistot kiertävät reilusti kulman yli muuttuen toisella puolella tv-tasoksi. Näin säilytystilaa saadaan rutkasti lisää, ja tyyli pysyy kuitenkin yhtenäisenä ja linjakkaana. Samantyyppinen ratkaisuhan löytyy myös Oblikin Jutan keittiöstä, mutta vain korkeilla kaapeilla toteutettuna. Tosi kätevä idea kompaktiin tilaan!

Myös asunnon keittiössä oleva kiintopenkki ihastuttaa. Jostain syystä isken silmäni usein kaikenlaisiin kiinteisiin ratkaisuihin, onnistuessaan näistä tulee niin viimeistellyn näköisiä. Olen tilannut mieheltä vähän samalla idealla toteutettavan kiintopenkin meidän kuistille, mutta niin, että penkin sisälle jäisi pikkuisen säilytystilaa kengille. Saas nähdä, koska tilaukseni toimitetaan. 😉

lehdestä7-800

Huomenissa suunnitelmissa on suunnata laskiaismäkeen – ja haalia tietysti jostain asiaankuuluvaa pullaa, se on yksi suosikkiherkuistani. Remonttikuulumiset ilmestyvät tuttuun tapaan huomenna, tällöin kurkataan meidän kellarin nykytilanteeseen. Siellä on hommat edenneet tosi kivasti viikon aikana ja tila alkaa muotoutua jo paljon valmiimman oloiseksi. Mutta tästä enemmän sitten huomenna.

Mukavaa lauantai-iltaa!


Our living room in the sunlight and a few inspiring things picked from the latest issue of Elle Decoration.

Kommentit (6)
  1. Mistä kaunis valkoinen sohvapöytä on hankittu?

    1. Se on Swedesen Lime-pöytä, ainakin Vepsäläinen myy tätä merkkiä 🙂

  2. Ihanan harmonisia kuvia! Niissä aistii kevään, vaikka ulkona sataa lunta. Minulla on sunnuntaiaamun ilona uusi Bo Bedre :-).

    1. Kiitos! Kyllä kevättä on jo selkeästi ilmassa. Aivan ihanaa, että kuu vaihtuu jo kohta maaliskuuksi, tätä on jo niin odotettu!

      Bo Bedre on myös yksi suosikeistani, täytyypä vilaista sitäkin seuraavalla kerralla lehtihyllyllä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *