Lauantaitunnelmia

Ihanaa lauantaita! Edessä on pitkä ihana vappuviikonloppu, joka on alkanut täällä rennoissa merkeissä. Tänään pienen työpyrähdyksen jälkeen on edessä monta vapaapäivää, jotka ajattelin käyttää pienten kotihommien lisäksi ennen kaikkea rentoon oleskeluun. Parvekekausi on avattu ja ensimmäiset ulkokahvit juotu – ehkä tänä viikonloppuna olisikin aika siistiä parveke ja hankkia sinne vähän keväisiä kukkia. Ulkona puuhastelu ja kaikenlainen istuttelu on kyllä aina yhtä kivaa ja mukavan keväistä puuhaa – eli juuri sopivaa hommaa tähän vappuviikonloppuun.

Nyt kun villapaitakausi alkaa olla ohi, kääntyvät katseet muihin suosikkeihini, collegepaitoihin ja teeppareihin. Samsoe & Samsoe -merkin college lähti taannoin mukaani Elementistä kivan printtitekstinsä ansiosta. Tämä mukautuu kivasti niin farkkujen kuin vaikka kukkahameen kaveriksi – simppelit vaatteet ovat vain parhaita.

Hullareilta hankin puolestaan uuden pressopannun, entinen alkoi olla osistaan jo sen verran kulunut, että uuden hankinta oli tarpeen. En käytä kahvinkeitintä nykyään enää lainkaan, presso on niin kätevä ja siinä on ihan oma fiiliksensä. Väitän myös, että sillä tulee parhaimmat kahvitkin. Pannuissa luotan Bodumin klassikoihin, tällä kertaa päivitin mallin vain hopean väriseen. Tämä on väreistä varmaankin se kaikkein klassisin ja minusta myös kaunein vaihtoehto.

Kahvikupin alla oleva kivialusta on puolestaan tasomalli viime vuoden Habitaren Avotakka Kodin keittiöstä. Se toimii kätevästi alustana kaikenlaisessa käytössä ja suojaa pyöreän puupöydän arkaa pintaa kuumalta. Tuo keittiöntaso sai muuten messuilla ihan huiman määrän kyselyjä, enkä ihmettele – tuo graniittilaji on minusta huikaisevan kaunis, sopivan erilainen ja silti tarpeeksi simppeli moderniin keittiöön.

Eilisilta kului sängyssä loikoillen ja vanhoja sisustuslehtiä lukien. Säilytän niistä parhaimmat, sillä juttujen pariin on mukava palata myöhemminkin. Tätä kuvan kotia muistan ihastelleeni jo tämän numeron ilmestyessä ja edelleen se sykähdyttää, hennon vaaleankeltaiset seinät ovat ihan huikea, neutraali mutta sopivan erilainen valinta. Huomatkaa myös katossa killuva riisipaperivalaisin – nämäkin ovat juuri nyt erittäin trendikkäitä. Tietysti myös vanhan talon puitteet, lankkulattia ja koristeelliset listat sykähdyttävät, näistä tykkään nyt ja aina.

Tällaisia sekalaisia tunnelmia tällä kertaa. Viikonloppu taitaa jatkua samoissa merkeissä, täällä blogin puolella palaillaan asiaan seuraavaksi valaisinasioiden ja ehkä parvekejuttujenkin tiimoilta. Mutta nyt nautitaan ennen kaikkea keväisestä pitkästä viikonlopusta ja vappufiilistelystä.

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!


Weekend mood at home.

Kommentit (4)
  1. Hei,
    Miten minulta saattoi mennä Habitaressa ohi tuo kaunis graniittitaso, sillä sitä se todellakin on! Maltatko kertoa vielä myöhäisherännäiselle miltä valmistajalta tuon voisi löytää? Kiitos kovasti : )

    1. Tuo taso on Cosentinolta ja malli on Colonial Whiteätä. Tätä on saatavissa ainakin Topi-keittiöiden kautta, joiden toimittama tuo Habitare-keittiö oli. On kyllä ihana taso!

  2. Täällä toinen myöhäisherännyt, joka myös mielellään kuulisi lisää upeasta graniittitasosta, kiitos! 🙂

    1. Se on Cosentinon Colonial White, ja tilattavissa mm. Topi-Keittiöiden kautta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *