Lauantaiaamuna

Tänään oli vähän sunnuntaifiilis. Lauantait kuluvat usein töissä, niinpä vapaa lauantai tuntuu heti vähän spesiaalimmalta päivältä. Olen nukkunut pitkään ja syönyt aamupalaa rauhassa, sitten oli pienen kaupunkikierroksen vuoro. Nappasin muutaman kuvan keittiöstä aamuhetken jälkeen, keittiöön siivilöityi niin kaunis, pikkuisen hämyisä valo. Tällaisissa tunnelmissa tämä päivä alkoi:

Tuo kiintopenkki on osoittautunut mitä ihanimmaksi aamiaispaikaksi, tänäänkin siinä venähti hyvä tovi loikoillessa ja lehtiä lueskellessa. En ole aikoihin ostanut uusia sisustuslehtiä, mutta koska kotona on vanhoja lehtiä vinot pinot, löytyy näistä aina uutta luettavaa. Vanhoja juttuja katsoo ihan eri silmällä, kun ne lukee vaikka muutaman vuoden päästä uudestaan – ja vaikka tietyt trendit ovat jo talttuneet, voi niiden lomasta poimia kaikenlaisia muita jänniä yksityiskohtia, joita ennen ei ole tullut huomanneeksi.

Siinäpä se päivä sitten vierähti, leppoisissa lauantaitunnelmissa. Innostuin kyllä vielä illemmalla vähän askartelemaan ja paneloimaankin kotona – mutta siitäpä lisää sitten vähän myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua!


Saturday mood in the kitchen. I had a day off today and started the day by sleeping late and eating slow breakfast. Here´s some after brekkie photos, couldn´t help taking these due to beautiful gloomy light that appeared in the room. Happy weekend!

Kommentit (4)
  1. On kyllä ihana, pysähtynyt ja seesteinen tunnelma. Ja kaunista 🙂

    1. Kiitos, mukava kuulla! Kivaa loppuviikkoa! 🙂

  2. Kaunista ja niin ihanan levollisen ja rauhallisen näköistä. Ihailen aina kotisi värimaailmaa ja persoonallisia ja harkittuja yksityiskohtia.

    1. Mukava kuulla, kiitos paljon. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *