LAUANTAI-INSPO

Olen huomannut, että innostukseni netin inspiraatiosivustoja kohtaan on hyvin kausittaista. Toisinaan on kausia, jolloin kaikki tuntuu ihan nähdyltä ja toisinaan taas voisin viettää tuntikausia kauniita kuvia selaillen. 
Nyt iltapäivällä lueskelin pitkästä aikaa ulkomaalaisia blogeja oikein ajan kanssa ja pysähdyin näiden kuvien kohdalle. Asunnon tumma väripaletti ja puuteriset sävyt kiinnostivat heti, olipa virkistävää bongata vaihteeksi jotain muuta kuin vaaleaa pintaa. Ihastelin erityisesti tumman puun käyttöä ja kokomustaa makuuhuonetta – rohkea, mutta kuitenkin aika pysäyttävän upea valinta. Viimeisen kuvan kaltaisia putkirunkoisia tuoleja on myös viime aikoina vilahdellut siellä sun täällä, näinköhän on, että ehtaa kasaria olevat venetsialaistuolit ovat pian taas kovassa huudossa.
Asunnon stailauksesta vastaa Stil Inspiration -blogista tuttu stylisti Pella Hedeby sekä Marie Ramse, lisää kuvia asunnosta löytyy täältä
Näiden kuvien myötä toivottelen teille tunnelmallista ja tummaa lauantai-iltaa! Palaillaan pikkujouluviikonlopun tunnelmiin paremmin huomenna…
This dark and temptating apartment caught my attention. I love the colour palette of it, I find these shades and dark wood look quite interesting at the moment.
Kommentit (2)
  1. Ja mitä valaisimia – wau!

    1. Joo totta muuten, nuo kaikki valaisimet ovat myös ihan älyttömän upeita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *