KYLPPÄRI-INSPIRAATIOTA

Tulinpa vinkkailemaan näin perjantai-illan ratoksi pienestä inspisvinkistä kaikille kylppärin remonttia suunnitteleville. Johanna Bradfordin blogin kautta bongasin Svedbergsin uuden kylpyhuonekuvaston, josta löytyi useampikin aika ihana kylppäri. Oma suosikkini on tuo alimmainen – luonnollisestikin, tuollainen astetta klassisempi tyyli kun iskee nyt kovasti oman remontin myötä. Pienen kuvan fasettihiottu laatta on myös ajaton ja aina yhtä toimiva valinta. Ja pyöreä peili allaskaapiston päällä – tulossa ainakin meidän alakertaan.
Kuvastoon pääset kuvan alla olevasta linkistä. Nyt uppoudun toisen inspiraatiolähteen, uusimman Plaza Interiorin pariin. Mukavaa illanjatkoa!

Browsing some inspiring bathrooms from Swedbergs´ new catalogue. The lowest picture is my absolute favourite, love the classic yet fresh ambiance of it.
Kommentit (2)
  1. Nämä on niin ihania. Meidän raksabudjetti ei vain veny näille. Näitä meille tulisi oitis jos kukkaron nyörit venyis.

    1. Enpäs ole yhtään tutustunut näiden hintoihin, missä kieppeillä liikutaan. Mutta joo, voin kuvitella että liikutaan pikkuisen normitasoa korkeammalla… Meidän raksabudjetti on myös aika tiukka, joten kylppärikalusteissa käännyttäneen muiden valmistajien puoleen. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *