KURKISTUS SAUNAAN

sauna1.1-800

Mukavaa sunnuntaita! Tämä viikonloppu on kulunut ihanasta lämmöstä nauttiessa pitkälti ulkosalla. Nyt on aika palata taas sisätiloihin, avata kone ja aloittaa valmistautuminen uuteen viikkoon.

Sunnuntain perinteisistä remonttikuulumisista on tullut jo vakiintunut tapa, mutta koska meillä remontointi on jo selkeästi vähenemään päin, saa tämä postaussarja nyt väistyä. Sunnuntait on kuitenkin edelleen varattu kotijutuille ja kaikelle tähän liittyvälle puuhastelulle, joten remontista ja muutoksista kiinnostuneiden kannattaa edelleen seurailla mukana. Tulevan kesän aikana tullaan seurailemaan ainakin meidän alkavaa pihaprojektia ja tietysti kellarin remontin viimeistelyä. Myös muualla kotona pitäisi tehdä vielä pieniä fiksauksia, kuten maalata yläkerran portaikko ja kuisti kellarin portaista puhumattakaan. Eli eipä ne hommat tähän lopu, vaikka tekemistä ei enää ihan joka viikolle kerrykään.

sauna2-800 sauna3-800sauna5-800sauna4-800

Tässä kurkistus meidän saunaan, joka valmistui jokin aika sitten. Vielä odottelemme saunan lasiseiniä, joten ihan käyttökunnossa tila ei vielä ole. Muutenkin kellari vaatii vielä kaikenlaista muutakin fiksausta ennen kuin sitä voi sanoa valmiiksi; vähän mikrosementti- ja maalaushommia ja tietysti kalusteiden asennusta. Kalusteiden toimituksessa menee vielä varmaan kuukauden päivät, näiden suhteen olisi kyllä pitänyt olla vähän aiemmin liikkeellä. Mutta eipähän tämä enää tässä vaiheessa ole muutamasta viikosta kiinni.

Palataan kellarijuttuihin vähän myöhemmin, kun tila tuosta etenee valmiiksi asti. Pihajuttuja saatan sivuta jo vähän aiemminkin; seuraavana tehtävälistalla olisi nimittäin jonkinlaisen pihasuunnitelmaluonnoksen tekeminen. Nurmi- kivetys- ja sora-alueet pitäisi hahmotella, kuten myös alustava ajatus istutuksista tai ainakin istutusalueiden sijainnista. Tänään olenkin selaillut ahkerasti puutarhalehtiä ja fiilistellyt erilaisia piharatkaisuja. Niin kivaa päästä vihdoin miettimään myös tällaisia asioita!

Ihanaa kesäistä viikkoa!


Sneak peek to our sauna.

Kommentit (8)
  1. Todella ihana sauna teille tulee. Kaunista suunnittelua ja huolellisesti viimeisteltyä työn jälkeä! Näitä remonttipostauksia on ollut kiva seurata, toivottavasti jaksat jatkossakin päivittää remonttikuulumisia, vaikka epäsäännöllisemminkin.

    1. Kiitos, ihana kuulla! Kyllä minä päivittelen näitä remonttijuttuja vastaisuudessakin, asiaa ei vain enää tahdo olla ihan joka sunnuntaiksi, joten säännöllinen postaussarja saa nyt väistyä. Olette kyllä olleet ihanan innokkaasti mukana näissä remonttijutuissa, joten iso kiitos tsemppauksesta ja myötäelämisestä sinne teidän lukijoiden suuntaan! 🙂

  2. Kaunista jälkeä, sauna on todellinen helmi! Arjen askareet tuntuvat niin paljon mukavammilta kauniissa ympäristössä. Kiva oli seurata alakerrankin remonttia ja kiva kun postailet remontista edelleen, vaikka pienemmälläkin otteella. Pihajutut ovat intohimoni, sinulla tulee olemaan mukava kesä sen parissa. Odotan innolla:)

    1. Kiitos Villis! Kyllä ehdottomasti remppajuttuja tulee jatkossakin, vähän vain pienemmässä mittakaavassa. Tekemistä ei (onneksi) ole enää niin paljon, että raportoitavaa tulisi kattavasti joka sunnuntaille. 🙂

      Minäkin odottelen jo innolla, että pääsen upottamaan sormet multaan. Kaikenlainen pihapuuhastelu lämpimässä säässä on niin kivaa! Sitä ennen täytyy vain tehdä vähän vähemmän mukavia kaivinkonejuttuja ja maanmuokkauksia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *