Kransseja

Tasan kaksi viikkoa jouluun – mihin tämä aika oikein menee. Viikonloppuna pidimme pienen jouluisen kranssipajan ystävien kesken, ja sen tuloksena syntyi muutamia vehreitä havu- ja varpukransseja. En koe itseäni millään muotoa taitavaksi askartelijaksi, mutta hauskaa ja rentouttavaa tällainen puuha on ehdottomasti. Mukaan vähän hyvää tarjottavaa ja joukko ystäviä, ja rento illanvietto on siinä. Tällä hetkellä paljon innostavampaa kuin vaikka kuppiloissa istuskelu.

Tällä kertaa omat tekeleeni noudattelivat aika simppeliä linjaa. Suuruudenhullusti lähdin tavoittelemaan isoa rehevää kranssia – no, sen pohja ainakin olisi saanut olla reilusti tukevampi, mutta kyllä tuo nyt asiansa ajaa näinkin. Pienemmästä versiosta tuli jo vähän symmetrisempi valmiin jämäkän kranssipohjan ansiosta, jonka ostin Granitista. Tämä on oikein nätti makuuhuoneessa pienenä tunnelmantuojana, ja varpujen pitäisi kestää kauniina varisematta pitkään. Hassua kuinka paljon joulutunnelmaa tällaisista pienistä elementeistä tuleekaan.

Jos oikein innostun, fiksailen isommasta vielä vähän tukevamman version. Tai nipsaisen sen poikki ja asettelen pitkulaiseksi pöytäkoristeeksi. Luonnon antimista saa vaikka mitä aikaan – vaikkapa koko kodin joulukoristuksetkin taatusti ekologisesta näkökulmasta toteutettuna.


Here´s some wreaths I made last weekend. I have to say I´m not very skillful wreath maker, but it´s so relaxing and fun to make this kind of things together with friends.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *