KOSTA BODA

kostaboda1-800

Taidattekin tietää, että olen suuri kukkien ystävä. Kotoa ei toki läheskään aina löydy tuoreita kukkia maljakossa eikä perjantaipuskaa ole pakko hankkia joka viikonloppu, mutta useimmiten kuitenkin kipaisen viikonloppuna kukkakaupan kautta kotiin. Kukista ja oksista tulee vain niin kivaa raikkautta kotiin, ja nätit kukat ovat samalla pieni palkinto itselle viikon suoritetuista töistä. Kukat ovat niitä arjen pieniä iloja, joten mielelläni panostan niihin muutaman euron silloin tällöin – vaikka vain hetken kestävätkin, ovat ne minusta kuitenkin ehdottomasti tämän arvoisia.

kostaboda10.1-800

Olen kaivannut maljakkokokoelmiini vähän ylellisempää, monikäyttöistä vaasia, johon sopisi niin yksi kukka kuin pieni kimppukin. Tämä Kosta Bodan maljakko* on juuri sellainen; muodoltaan monipuolinen ja ihanan simppeli, mutta kuitenkin vähän ylellisemmän oloinen. Otimme vastikään erän näitä Limelight-maljakoita myyntiin Koodiin, ja sain yhden myös itselleni. Kaunis maljakko on aika kiva lahjaidea kevään ja kesän juhliin, ja sopii hienosti myös juhlapöydän koristeeksi. Tämä koko on juuri passeli yksittäisille oksille ja vaikka tulppaanikimpuille, mutta sarjaan kuuluu myös kapeampi ruusuille ajateltu vaasi. Huikea sekin.

kostaboda3-800

kostaboda4-800

Vaasi on tosi kaunis jo ilman kukkiakin. Pohjan kuviointi on erityisen ihana yksityiskohta, se tuo heti vähän viimeistellymmän ilmeen tuotteeseen. Markkinoilla on paljon kivoja edullisia maljakoita, mutta onhan tämä tällainen kuitenkin ihan eri asia. Edullinen puristelasi tulee ja menee, mutta tällaiset klassikot pysyvät matkassa mukana pitkään. Kaikenlainen taidelasi kiinnostaakin juuri nyt erityisen paljon; oli se sitten uutta tai kierrätettyä, on tässä aina se oma arvokkuutensa.

kostaboda9-800kostaboda6-800kostaboda11-800

Nyt käsillä alkavat olla jo ne hetket, kun kaikkea kaunista saa jo luonnostakin. Kukkia on vielä vähäisesti, mutta hiirenkorvalla olevien puiden ja pensaiden oksatkin näyttävät tosi kivoilta maljakossa. Taitoin vaasiin edellisten oksien näännyttyä pari musta- ja punaherukan oksaa, ne levittävät vieläpä aika ihanaa herukan tuoksuakin ympärilleen. Omenapuukin alkaa jo hiljalleen viritellä kukintojaan, joten ihan kohta myös näistä saa kaunistusta sisätiloihin. Luonnossa tapahtuu nyt joka päivä jotain uutta, ja tätä on ihana seurailla. Kesä tulee kohisten – ihan kohta voi jo sanoa sen olevan täällä.


I love my new Kosta Boda Limelight vase*. It´s simple yet sophisticated and can be combined with many kind of flowers and branches. A timeless classic indeed.

*Maljakko saatu/Gifted
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *