KORKKIA

korit2-800

Tässä muutamia fiiliskuvia, joita kuvasin taannoin Mayn-merkille. Tällä kertaa aiheena oli säilytys; monikäyttöisiin metallikoreihin on tullut uutuutena vanerialustat ja korkkikannet, jotka monipuolistavat korin käyttöä entisestään. Kansia voi myös valjastaa kokonaan muuhunkin käyttöön, vaikkapa pieneksi muistitauluksi tai pannunaluseksi, miksei tarjoiluun tai osaksi asetelmiakin.

Itse tykkään korkista materiaalina aika paljon, ja varsinkin meidän keittiöön sen lämmin sävy sopii tosi kivasti. Nykyään metallikorit korkkialustoineen ovatkin meidän aamiaiskaapin vakiokamaa; ne taipuvat kaikenlaiseen käyttöön ja selkiyttävät hyllyjen ilmettä huomattavasti.

korit3-800 korit5-800korit10-800korit7-800

Säilytyksessä vannon muutenkin erilaisten korien nimeen; niihin saa lajiteltua tavarat kätevästi, ja kaapin tai laatikon sisältö pysyy näin huomattavasti helpommin hallittavissa. Järjestelyasioista tulen kirjoittelemaan jatkossa lisääkin: ensi viikolla täällä Meilläkotona.fi:ssä on nimittäin siisteys/järjestelyaiheinen teemaviikko, jonka aikana myös me bloggaajat jaamme aiheeseen liittyviä vinkkejä niin saitilla yleisesti kuin omien blogiemmekin puolella. Nyt odottelen sormet syyhyten, että ehtisin järjestelemään kaappeja kuosiin ja karsimaan turhia tavaroita näidenkin osalta. On se järjestely vaan niin kivaa, ja palkkioksi tästä työstä saa siistin kodin ja hyvän mielen – ja himon järkätä kotia vielä lisää. Se on aika hyvä bonus, vai mitä.


Some lifestyle photos I took for Mayn.

Kommentit (4)
  1. Aivan ihania kuvia! Nuo korit on myös näppäriä kylpyhuoneessa: meillä on säilöttynä kaikki shampoopullot tuollaiseen. 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Tuollaiset tuotteet ovat kyllä ihan parhaita, joille löytyy monta eri käyttötarkoitusta.

  2. Hei,

    Mitä sarjaa nuo jugurttikulhot ja teemukit ovat? Tosi kivan ja käytännöllisen näköisiä!

    1. Tuossa on vähän sekalainen setti kaikenlaista: Mustat kulhot on Edbladin, valkoiset isot Iittalan Sarjatonta ja pienemmät 24 h -sarjaa. Mukit ovat Sarjatonta ja Teemaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *