Koodin avajaiset

Viime perjantaina vietimme Sisustuksen Koodin avajaisia ja juhlistimme uusien myymälätilojen valmistumista yhdessä mukavan poppoon kanssa. Kiitos kaikille paikalle tulleille, syksyn mittainen remonttirupeama sai avajaisten myötä mahtavan lopun. Täytyy sanoa, että olemme kyllä uusista tiloista superinnoissamme, ne ovat meistä kiva sekoitus rentoa kodikasta fiilistä ja hivenen berliiniläistä loft-henkeä. Jälkimmäistä edustaa tuo kuvan raffi, mutta siro pinnakaideportaikko ja kokovalkoinen betoninen alakerta, joista ensimmäinen on ehdottomasti suosikkijuttujani koko tilassa. Näissä tiloissa on paljon enemmän luonnetta edellisiin verrattuna, ja huonemaiset tilat tuovat ihan erilaista intiimiyttä tilaan. We like, toivottavasti tekin!

Tarjolla juhlissa oli Divicin proseccoa ja Gustavon loihtimia suolapaloja, espanjalaista chorizomunakasta ja lohicevicheä, joiden seuraan prosecco kävi moitteettomasti. Mustat pullot olivat myös erityisen nätit esillepanoissa – ihan jo tämänkin takia voisin ostaa tätä uudemman kerran, vaikka tietysti tärkeintä on maku joka oli myöskin kohdillaan. Iltaa kohden porukka tiivistyi ja herkkujen äärellä ilta venyi pikkutunneille, eikä asiaankuuluvaa tanssilattialla pyörähdystäkään unohdettu. Olipahan housewarming partyt, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin uusien tilojen parissa!

Nyt siis Koodi on normaalisti avoinna osoitteessa Linnankatu 19, tuoteuutuuksia ja kuvia kannattaa seurailla Koodin omilla somekanavilla Facebookissa ja Instagramissa. Ja eiköhän uudet tilat innoita satunnaisiin kuviin myös täällä omankin blogin puolella… Iso kiitos kaikille asianosaisille kivasta illasta ja tervetuloa katsastamaan uudet tilamme tänne Linnankadulle!


Our shop has moved, and last weekend we threw a grand opening party in our new store. Here´s some pictures from the evening. We are so excited about the new place and think it looks great, it is much more intimate, interesting and contemporary than our earlier space.

Kommentit (6)
  1. Näyttää upealta! Mistä kaunis mekkosi on?

    1. Kiitos! Mekko on Mangosta. 🙂

  2. Mahtavaa, että pääsitte juhlimaan kovan työn tuloksia. Saanko vielä kysyä, mitä kaapisyoa tuo kassataso on? Näyttää hyvältä!

    1. Oli kyllä kiva juhlistaa työn tuloksia. 🙂

      Tuo kassataso on itse suunniteltu ja mun ja Annen kasaama nanolaminaatista, mdf-levystä, rimasta ja kaapeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *