Kohti juhannusta

näkymiä4-800

On juhannusaaton aaton ilta, ja kaikki alkaa olla hiljalleen valmista juhannusta varten. Kauppareissu on suoritettu, koti siivottu juhannuskuntoon ja uudet ulkokalusteet aseteltu pihalle. Takapihan aitakin valmistui juuri parahiksi juhannusta ajatellen, ja nyt seuraavat päivät voikin nauttia vehreästä nurmesta ja omasta rauhasta – ja olla hetken tekemättä mitään. Sen kummempia juhannussuunnitelmia meillä ei tänä vuonna olekaan. Ruokalistalle valikoitui kaikenlaista helppoa grillailtavaa, koti on somistettu erilaisilla kukilla ja sänkyyn pedattu heleän väriset kesälakanat. Nyt juhannus saa alkaa!

näkymiä6-800näkymiä1-800 näkymiä8-800näkymiä2-800näkymiä9-800

Kotia koristavat luonnonkukat, pihalta napsaistut taittuneet oksat ja kevään ensimmäiset pionit. Jep, korkkasin pionikauden viimein nyt keskikesällä, kun se alkaa hiljalleen olla jo taittumaan päin – parempi kai myöhään kuin milloinkaan. Vasta asetellessani niitä maljakkoon muistin, kuina ihania ne lopulta ovatkaan. Mahtuisikohan meille sittenkin johonkin nurkkaan pionipenkki…?

näkymiä3-800

Nyt juhannuksen aikana palailen blogissa saattaa olla vähän hiljaisempaa – tai kuka tietää, epävakaat ilmat saattavat hyvinkin innostaa kuvailemaan kotona kaikenlaista. Juhannuskuulumisia voi seurailla myös Instan puolella, minut löytää sieltä nimellä @pihkala. Sieltä löytyy myös ensimmäiset maistiaiset meidän superihanista puutarhakalusteista – näihin palataan takuulla vielä myöhemmin.


House is clean, new outdoor furnitures carried to their place, frigde filled with barbeque treats and home is decorated with flowers – Midsummer can begin!

 

Tallenna

Kommentit (1)
  1. Onpa tunnelmallista ja kesäistä. Joka paikassa lepää harkittu kauneus. Ihana koti. Hyvää juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *