KEVÄTILMETTÄ MAKUUHUONEESEEN

 

kaupallinen kampanja, yhteistyössä Hobby Hall ja Suomen Blogimedia

mh7_800-683x1024.jpg

 

Kevät on täällä! Nyt eletään jo pääsiäisviikkoa, ja sunnuntaina saamme kääntää kellot kesäaikaan. Tämä tarkoittaa yhä valoisampia iltoja ja toivottavasti pian lämpimämpiä ilmojakin, kesäkin siintää jo kaukana horisontissa.

 

Kevättä kohden tekee mieli keventää ja raikastaa kotonakin. Pehmeät ja kevyet pellavat, huolettomat puuvillamatot ja pastellinen väriskaala kuuluvat kevääseen. Sain stailata kotiin keväisempää ilmettä Hobby Hallin sisustustuotteilla, ja menin ihastumaan pastellisen pehmeään sävymaailmaan ihan toden teolla. Seuraavaksi onkin vuorossa katsaus keväiseen makuuhuoneeseen ja sen tekstiileihin, niiden myötä meidän asunto raikastui ihan silmissä.

 

mh1_800-683x1024.jpg

mh12_800.jpg

 

Aloitin muuttamalla hieman järjestystä ja siirsin sängyn ikkunan eteen, tämäkin siirto piristi jo ilmettä huomattavasti. Koska sänky sijaitsee meillä niin näkyvällä paikalla, on sen petauksella suuri merkitys koko asunnon tunnelmaan. Hobby Hallin kevään uutuuksiin kuuluu aivan ihanat vaaleanpunaiset pellavalakanat, joihin iskin silmäni välittömästi kuvauslainoja valitessani. Lina-pellavalakanoissa on juuri sopivan haalea roosan sävy, ja rouhea pellava tuo hempeään väriin vähän kontrastia. Aivan mielettömän ihanat lakanat, ne tuovat juuri sopivaa pehmeyttä neutraaliin sisustukseen!

 

Pidän eniten rennoista petauksista, ja pussilakanat saavatkin meillä jäädä reilusti näkyviin. Sängyn jalkopäähän asettelin Finlaysonin valmistaman Laine-päiväpeiton, se viimeistelee petauksen ja tuo vähän suojaa pussilakanoille, toisinaan kun sängyllä tulee istuskeltua päivisinkin. Tässäkin tapauksessa liika säntillisyys on minusta yliarvostettua, kauneimmillaan ohuet peitot ovat rennon valuviksi aseteltuina.

 

mh10_800-683x1024.jpg

 

Valkoinen raikastaa hempeää vaaleanpunaista. Tikattu Simply-tyyny sopii hyvin pellavan kaveriksi, erilaiset materiaalit täydentävät toisiaan. Tänä keväänä innostun pitkästä aikaa myös verhoista, kevyet ja läpikuultavat Simply-verhot viimeistelevät sisustuksen kauniisti. Uskon, että tulemme näkemään verhoja jatkossa yhä enemmän, kun sisustuksen trendit muuttuvat pelkistetystä kohti runsaampaa ja pehmeämpää ilmettä. Valkoiset verhot ovat aina varma valinta; ne tuovat sisustukseen viimeisteltyä ilmettä, mutta eivät kuitenkaan hyppää liiaksi silmille.

 

mh3_800-683x1024.jpg

 

Kevyt ja läpinäkyvä Martine-valaisin sopii hyvin vuodetekstiilien seuraksi. Makuuhuoneessa tuollainen herkkä muoto toimii erityisen hyvin, eikä kirkas lasi rajoita muita valintoja. Itse olen juuri nyt erityisen ihastunut naisellisen pehmeisiin, mutta silti yksinkertaisiin valaisimiin, tässäkin versiossa viehättää simppeli, mutta himpun naisellinen fiilis.

 

mh6_800.jpg

 

Valkoisen lisäksi myös harmaa sopii ihanasti vaaleanpunaisen pariksi, kuvassa etualalla Mindy-nappityyny. Tykkään lisätä hempeisiin väreihin vähän kontrastia, näin liika söpöys taittuu sopivasti. Mukaan ripaus mustaa, valkoista ja harmaata, näin pastellisävyt toimivat myös vähän graafisemman tyylin ystävälle.

 

mh4_800-683x1024.jpg

 

Pellavalakanoiden lisäksi Hobby Hallin kevääseen kuuluu toki paljon muitakin pussilakanoita. Kuvassa etualalla vedenvärinen Amelia-pussilakana, joka on myös todella freesi valinta kevääseen. Pilkut ja raidat toimivat aina!

 

mh5_800-683x1024.jpg

 

Lisää kylmempää väriskaalaa löytyy koristetyynyistä. Päällimmäisenä pehmoisen pörröinen Sweet-tyyny, keskimmäisenä Amelia-pussilakanasettiin kuuluva tyynynpäällinen ja alimmaisena paisley-kuvioinen Dreams-tyynynpäällinen. Aika ihana tämäkin väripaletti, se sopii hyvin lämpimän puun seuraksi.

 

mh8_800-683x1024.jpg

 

Sängyn viereen asettelin puuvillaisen Virva-maton. Matossa on mukavan moderni ja yksinkertainen kuvio, ja väri pelaa hyvin yhteen pastellien kanssa. Plussaa myös materiaalista, puuvilla on helppohoitoinen ja miellyttävän tuntuinen jalan alla. Matosta löytyy tämän käytävämaton lisäksi myös isompi koko ja useampi väri, tässä siis hyvä vaihtoehto moneenkin eri tilaan.

 

Myös pyörällinen metallikori on Hobby Hallin valikoimista, siihen saa näppärästi säilöön vaikka lelut, lehdet tai vuodetekstiilit, mitä vain siinä keksii säilyttää. Itse heitin koriin pehmoisen luonnonvalkoisen Sweet-huovan:

 

mh11_800-683x1024.jpg

mh2_800.jpg

 

Vaikka yleensä tyylini on enemmän pelkistetty kuin romanttinen, tykkään toisinaan miksailla mukaan myös vähän naisellisia elementtejä. Näiden tekstiilien väriskaalaan ihastuin täysin, ne sopivat todella hyvin tämän asunnon tunnelmaan. Ja miten raikas asunnosta niiden myötä tulikaan! Pastelleille täytyy antaa siis ehdottomasti mahdollisuus jatkossakin, varsinkin tähän aikaan vuodesta kaikki niiden tuoma raikkaus on enemmän kuin tervetullutta.

 

Tekstiilien ja tyynykasan lisäksi makuuhuoneestani löytyy aina yksi vakiovaruste, vesilasi. Yllä oleva Iittalan Kartio-klassikkokin löytyy Hobby Hallin valikoimista monen muun astian tavoin. Seuraavassa yhteistyöpostauksessa hypätäänkin sitten enemmän näiden tuotteiden maailmaan, keväisen pastellisissa tunnelmissa liikutaan myös astia- ja kattauspuolella.

 

Oletteko te jo sisustaneet kotia kevääseen?

 

https://www.hobbyhall.fi/

Kommentit (3)
 1. marjamailla
  24.3.2016, 07:37

  Voi, että miten kaunista! Upea stailaus ja kuvat!

  1. Kiitos, Marja! Hullaannuin näista pastelleista ihan täysin, vaikka yleensä olenkin hillitympien sävyjen ystävä. Kyllä ne vaan raikastivat kotia ihan mielettömästi!

   Ihanaa pääsiäistä sinne teille!

 2. Hei Maija! Mistä olet hankkinut ihanan yöpöydän?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *