Kesäloma

kesäloma1-800kesäloma8-800kesäloma4.1-800

kesäloma7-800 kesäloma6-800 kesäloma5-800 kesäloma9.1-800 kesäloma2-800

Tänään minulla alkoi kuukauden kesäloma. Jee! Eilen pääsin jo vähän lomatunnelmiin, kun vierailin Helsingin-reissuni yhteydessä Hernesaaren Löylyssä. En ollut aiemmin eksynyt paikalle ollenkaan, mutta nyt se tuli vihdoin nähtyä – ja olihan se komea. Nämä kuvat ovat puolestaan eilisillalta, levitin viltin takapihalle, tilasin Pizzariumista pari pitsanpalaa ja nautin kerrankin lämpimästä kesäillasta. Näitä toivotaan tuleville viikoille rutkasti lisää.

Kesälomaksi ei ole kummempia suunnitelmia, koitetaan nyt heinäkuun aikana hoitaa muutama remppaprojekti loppuun, ja myöskin muutama oma projekti vaatii tekemistä kesän läpi. Ihan sataprosenttiseen lomailuun siis tuskin tulee heittäydyttyä, mutta varmasti välissä löytyy päiviä myös ihanaan joutenoloon ja pieniin kesäreissuihin. Sen kummallisempaa blogitaukoa en ole suunnitellut pitäväni, sen verran kivoja juttuja on tapahtumassa täällä kotona lähitulevaisuudessa. Toki saatan näin kesäaikaan postailla juttuja vähän leppoisampaan tahtiin, mutta tuskin kuitenkaan maltan pysyä pitkään poissa. Palaillaan siis taas linjoille, nyt siirryn aurinkoon ja toivottelen kaikille:

Ihanaa viikonloppua!


My summer vacation started today. Yay! Here´s some pictures from last evening, I spread a blanket to the backyard, ordered some pizza and enjoyed the lovely, warm evening. Hopefully there will be more of them during next weeks.

Tallenna

Kommentit (4)
  1. Oi, ihanaa! Mistä tuota Pellegrinon chinoa saa? Nautinnollista lomaa! 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Tätä saa Pizzariumista, kaupoissa en ole törmännyt tähän.

  2. Aurinkoista lomaa! 🙂

    1. Kiitos paljon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *