KAUNEUSTUOTTEITA KESÄÄN

Kesä on aktiivista aikaa, ja ainakin minä olen koko ajan menossa ja tulossa, syy tosin lienee suurimmilta osin tuossa meidän remonttiprojektissa. Välillä on kuitenkin ihana ottaa aikaa itselle ja hoitaa rähjäinen remppalook taas kuosiin. Kesällä tämä onkin erityisen suotavaa, sillä kevyt meikki paljastaa armottomasti huonokuntoisen ihon, ihan samoin kuin sandaalit ja kesämekot tekevät jaloille.
Itse en ole kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden suurkuluttaja, eikä minun tule läträttyä niiden kanssa kovin paljoa. Pyrinkin siihen, että purkkeja on vain tarvitsemani määrä (eli mahdollisimman vähän), mutta tässäkin ajattelen, että laatu korvaa määrän; mitä vähemmän ihonhoitotuotteita käyttää, sen parempia on niiden syytä olla. Laadussa piilee myös toinen porkkana – mikäli putelot ovat mahdollisimman ihania, sitä suuremmalla todennäköisyydellä myös muistan käyttää niitä. Ajan mittaan tämä kikka on todettu oikeinkin toimivaksi itseni kohdalla.
Annen kanssa juteltiin juuri tänään ihonhoidosta ja todettiin, että se jos mikä on panostamisen arvoista: kun käytössä on meikäläisen tapaan vain muutama eri tuote ja nekin ovat yleensä tosi riittoisia, tarvitsee uusia purkkeja hankkia vain kerran pari vuodessa. Miksei sitä tällöin ostaisi hajuttoman ja mauttoman perusversion sijaan sen astetta ihanamman vaihtoehdon, jonka käytöstä nauttii joka kerta? Vaikka hintaeroa olisikin, ei se vuositasolla vähän kosmetiikkaa ostavalle tee merkittävän paljoa. Saman summan saa äkkiä tuhlattua vaikka pariin cappuccinoon ja leikkokukkiin, vaikka eipä sillä, etteikö näillekin olisi toisinaan se oma tuikitärkeä tarpeensa.
Juttutuokiosta innostuneena ajattelin esitellä omat lempparini tällä hetkellä käytössäni olevista ihonhoitotuotteista. Totta puhuakseni eipä niitä näiden lisäksi juuri muita olekaan, heh. Yhteistyöstä ei ole tämän postauksen suhteen kyse, vaan ajattelin ihan vaan puhtaan huvin vuoksi vinkata parista kivasta tuotteesta – jospa näistä vinkeistä olisi vaikka iloa jollekin toisellekin.
Ykkössuosikki on selvä: Jurlique on ehkä ihanin merkki, jota olen koskaan käyttänyt. Tuotteissa yhdistyy nätti pakkaus, ihana tuoksu ja mikä tärkeintä, todella tehokas sisältö – eli kaiken kaikkiaan melkoisen täydellinen paketti. Olen käyttänyt aiemmin merkin seerumia ja kosteusvoidetta, joihin tykästyin kovasti. Välissä käytin muita merkkejä, mutta nyt kesäksi oli pakko hankkia taas merkin kosteusvoide ja kevyt suihkutettava kasvovesi. Tuoksu on suloinen ja kesäinen, siitä tulee mieleen juhannusruusu. Koostumuskin on kevyt ja raikas, mutta silti sopivan kosteuttava. Iso suositus tälle!
Toinen lempparini onkin sitten vähän toista maata. En olisi itsekään uskonut, mutta jokin aika sitten satsasin jopa kasvonaamioon. Ennenkuulumatonta! Taisin lukea hehkutuksia Glamglowin Supermudista vähän liikaa, ja niiden innoittamana hankin puhdistavan mutanaamion itsellekin. Ja kyllä se vaan on tehokas! Tarkempaa kirjoitusta tuotteesta löytyy vaikkapa Nude-blogista, tämä postaus taisi olla itselleni se lopullinen niitti putelon hankkimiseen. Myös muita merkin naamioita on kovin suitsutettu, täytynee kokeilla niitä seuraavaksi.
Kolmanneksi kovimmaksi on noussut uusi suosikki Olaplex. Useinhan ainetta käytetään hiusten värjäyksen yhteydessä vähentämään värjäysten aiheuttamaa rasitusta, mutta käsittelyn voi vallan hyvin tehdä myös värjäämättömään hiukseen, kuten minulla. Kokeilin Olaplex-käsittelyä viime kampaajakäynnin yhteydessä ja hankin mukaani vielä tuollaisen kotihoitoaineen. Nyt hetken käytön jälkeen täytyy sanoa, että aine kyllä toimii, hiusten rakenne on jotenkin paljon jämäkämpi ja vahvempi ja kiiltoakin on tullut rutkasti lisää. Että eipä ollut huuhaata markkinapuheet tämänkään kohdalla.
Muita arkisia lemppareitani on tietysti puhtaat pehmoiset pyyhkeet (kuvassa ihanan pellavainen Lapuan Kankureiden käsipyyhe),  ja ylipäänsäkin siisti ja puhdas kylpyhuone. Tällä hetkellä kylppärissämme on kovin niukasti säilytystilaa, odottelenkin jo kovasti hetkeä, jolloin pääsen latomaan purnukkani uuden marmorikylppärini hyllyille. Vielä täytyy hetki malttaa…
Here´s my favourite skin care products. I´m not very keen on using this kind of products and usually try to cope with as few products as possible. But these ones I love and also remember to use frequently, thanks to the well working contents, lovely scents and nice package design of them.
Kommentit (2)
  1. Jurlique vaikuttaa kiinnostavalta, mutta kertokaa nyt hyvät ihmiset mistä sitä saa ostaa??? Netistä ei mistään ja yhtään hoitolaa ei edes Helsingistä ole tullut (verkossa) vastaan joka tätä kertoisi myyvänsä. Ystävistäni kukaan ei tunne merkkiä joten heistä ei ole ollut apua…
    terkuin, Tuulia

    1. Täältä Turusta sitä saa Dotsista ja Kauneushuone Ravensarasta, ensimmäiseltä löytyy liike myös Helsingistä. Ainakin joskus myös helsinkiläinen Jolie on myynyt Jurliqueta, tämänhetkisestä tilanteesta en kyllä tiedä… Heillä on ainakin nettikauppa, ja kyllä nämä turkulaisetkin varmasti postittavat tuotteita mielellään. 🙂 Kannattaa kyllä tutustua, aivan ihana sarja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *