Kesäisempi olohuone

kesäolohuone2-800kesäolohuone4.1-800 kesäolohuone7.1-800

Viime aikoina kaikki energia ja inspiraatio on suuntautunut ulkotiloihin, ja koti on saanut näyttää miltä näyttää. Tänään ajattelin järkkäillä kotona, sisustaa kotia vähän kesäisemmän näköiseksi ja ylipäätänsä karsia kaikki pöydillä ajelehtivat tavarat minimiin. Homma alkoi klassisesti tyynyjen vaihdolla; tyynynpäällisvarastoani penkoessa huomasin kuitenkin, että olen tullut hankkineeksi aikojen saatossa melko yksipuolisesti joko tummasävyisiä tai neutraaleita tyynyjä. Kaikki reippaat värit, joita juuri nyt kaipaisin, loistivat poissaolollaan. Asiaan pitää ihan selkeästi tehdä korjaus…

kesäolohuone8-800kesäolohuone10-800kesäolohuone11-800kesäolohuone6-800

Sohva sai kuitenkin pienen kesäisen värinpilkahduksen vanhasta punaoranssisävyisestä Morrisin tyynystä, onhan sekin jo jotain… Oranssiin vivahtavaa löytyy itse asiassa olkkarista enemmänkin; niin konjakkinahkainen tuoli kuin Muuton peilikin toistaa hivenen tätä väriä. Uusimman Elle Decorationinkin kansi on ihanan oranssinen, oli niin energisen oloinen, että se oli pakko noukkia mukaan ruokakaupan hyllystä. Pienet väripisteet tuovat vain niin paljon energiaa!

Kesäisempää ilmettä edustaa olohuoneessa myös tuo sisalmatto, jonka syksyn tullen aion vaihtaa vähän paksumpaan Tiscan villamattoon, joka on parhaillaan ruokasalissa. Ihan vielä ei ole kuitenkaan sen aika, ensin haluan nauttia sisalin tuomasta kesäisestä raikkaudesta. Matto muuttaa ilmettä ihan huiman paljon, siksipä onkin mukava olla jemmassa pari eri kappaletta, joita voi vaihdella aina sopivan fiiliksen mukaan.

kesäolohuone9-800

Juuri nyt en kuitenkaan ole innostunut kausisisustamisesta sen enempää, vaan koti on saanut olla jo pitkään melko muuttumaton. Pienillä jutuilla, kuten kukilla, kasveilla ja parilla tekstiilillä ilmettä saa kuitenkin freesattua jo ihan kohtuullisesti. Kaiken a ja o on kuitenkin siellä täällä seilaavien tavaroiden järjestely – se tekee ihmeitä ihan joka kerta!


Lately I have focused all my energy and inspiration to our garden project and home decoration hasn´t interest me that much. Our home has looked the same almost whole year, so today I decided to fresh it up and change some summer cushions to the sofa. I was craving for more color but what happened: all I found was that single orange-reddish old cushion from William Morris, all my other cushions were dark or nature-colored… But actually this little pop of color is enough for me, and it matches well with the other orange-hued items in the living room. That color gives so much energy!

Kommentit (4)
  1. Tuo rahi on upea! Minkähän hintaiseksi tulisi, jos tilaisi vastaavan Koodista?

    1. Koosta riippuen tällä samalla sametilla hinta on kankaan, ompelutyön ja materiaalit sisältäen n. 350-400 euroa. Mutta kangasvalinta vaikuttaa hintaan jonkin verran.

  2. Tuo olohuoneen sisalmatto on ihana! Kuka valmistanut / mistä olet sen hankkinut?

    1. Kiitos! Se on Limited Editionin Ipanema-matto, Koodista hankittu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *