Kesäheinät

Viime päivät ovat kuluneet varsin verkkaisissa tunnelmissa. Olen viettänyt aikaa vanhempieni luona, nauttinut kesälomasta ja kuumasta ilmasta ja ihan vain olla möllöttänyt. Palatessani takaisin kaupunkiin toin kotiintuomisina ison kimpun erilaisia heiniä ja oksia. Ne taitavat olla juuri nyt trendikkäimpiä kodin somisteita ja ovat yksinkertaisuudessaan kaikki mitä tarvitaan rennon kesäkodin koristeeksi.

Asettelin heinäkimppuni Asplundin senkin päälle Muuton peilin eteen, joka nojailee niin ikään senkillä. Peili on jäänyt kiinnittämättä tässä kodissa seinään ja saa jäädäkin, täytyy etsiä sille lopullisempi paikka sitten uudessa kodissa. Peili tuplaa kauniisti kaiken, minkä sen eteen asettaa ja nämä heinätkin heijastuvat kauniisti sitä vasten. Monesti olen todennut, kuinka näppäriä sisustuselementtejä peilit ovatkaan: ne paitsi moninkertaistavat valon määrän, myös tuovat ihan uusia kuvakulmia kodin esineisiin. Peilin paikka kannattaakin kotona miettiä myös sen mukaan, mitä se paikassaan heijastaa: joskus sen kautta voi tuplata vaikka ikkunasta avautuvan kauniin maiseman.

Heinien lisäksi nappasin myös kotiin hieman mustikanvarpuja, ne näyttävät minusta kivalta maljakossa ihan sellaisenaan. Yksinkertaista ja huolettoman kaunista, justiinsa kesään sopivaa.

Nyt tie vie kesäpäivän viettoon piknikille – palaillaan taas, kun kesänvietto antaa myöden.


Different kinds of hays and branches are one of this summers trend items. I collected some from my summer trip and brought to my home. So simple and nice!

Kommentit (2)
  1. Kauniita kuvia – osaatko sanoa mikä on nykyisen asuntosi seinien valkoinen sävy – tai millainen valkoinen sopisi 40-50 luvun kerrostaloasuntoon, jotta lopputulos on tunnelmallinen, mutta raikas 🙂

    1. Kiitos! 🙂 En osaa kyllä yhtään sanoa millä valkoisen sävyllä seinät on maalattu. Hyvi vaihtoehtoja on ainakin Tikkurilan Paperi (tosi raikas valkoinen, sopii jos kaipaa avaruutta aja erityisen freesiä tunnelmaa) tai Tikkurilan Valkoinen (vähän pehmeämpi sävy, joka sointuu kauniisti listavalkoiseen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *