KELTAORANSSIA

Pääsiäispyhät ovat takana ja arki alkanut taas. Minulla oli vielä tämä
päivä lomaa, mutta pikkuhiljaa tässä täytyy itsekin orientoitua taas
työmoodiin. Pieni pääsiäisloma oli enemmän kuin paikallaan, mutta
tuttuun rytmiin on kyllä kieltämättä mukava palata; päivät alkavat
taas rullaamaan totutunlaisesti ja unirytmikin toivottavasti loksahtaa takaisin paikkaansa. Nyt on tullut valvottua luvattoman kauan,
joka tietysti kostautuu aamun herätyksissä, ja sunnuntainen kellojen siirto sekoitti pakkaa vielä entisestään. En taida olla ainoa, jonka mielestä moinen vekslaaminen voitaisiin lopettaa kokonaisuudessaan.
 
Tämä loma hujahti ennen kaikkea remontin parissa, mutta kyllä sitä
sentään tuli vähän herkuteltuakin. Nespresso muisti minua
kahvikapselilähetyksellä, ja uusia kahvimakuja on tullut testailtua ihan urakalla. Vaikka tavallinen kahvinkeitin on edelleen ahkerassa käytössä varsinkin aamuisin, täytyy sanoa, että kahvikoneellakin on ehdottomasti oma paikkansa. Jälkiruokakahvit tai pieni herkkuhetki hoituu käden käänteessä, ja paahtoasteissa ja makuvivahteissa on mistä valita. 
Postauksen kuvissa näkyy se vähä pääsiäistunnelma, mitä tänä vuonna kodissamme oli. Siitä suurin osa on tullut keltaoranssin värisistä krookuksista, jotka ovat tuoneet edes hitusen pääsiäistä niin sisälle kuin ulos. Istutin ulko-ovemme eteen ensimmäiset kevätkukkaset, tässä hetkessä on aina jotain erityistä. Ihailen kukkia joka kerta tuosta kulkiessani, ne tuovat niin paljon energiaa ja keväistä fiilistä. Ei aikaakaan, kun kevät kehittyy tästä pidemmälle ja pääsemme jo kunnolla istutus- ja puutarhatöihin. Kyllä tätä on jo odotettukin.
Asunnolla ei mitään uutta auringon alla – mitä nyt tavarat vain vähän seilaavat ympäriinsä. Puinen pöytä jäi tuohon taannoisten kuvausten jäljiltä, se onkin aika kiva vaihteeksi kokovalkoisen ympäristön keskellä. Pöytä kuuluu asunnon omistajalle ja on täällä vain lainassa, olen kuitenkin tykästynyt siihen sen verran, että voisin koittaa neuvotella sitä itselleni. Sivupöytiä tarvitaan aina, ja tuo kokonsa puolesta menee niin yöpöydäksi, sohvan viereen kuin yksittäinkin seinustalle. Varsinainen monikäyttökaluste siis.
Mukavaa alkanutta viikkoa!
My easter was all about renovating. Those colorful crocuses and daffodils were my only decorations this year, but even they did the trick – colorful flowers are one definite sign of springtime. I planted some next to our front door and they make me happy every time I walk by them.
Kommentit (8)
 1. Kauniit kuvat!
  Hiemanko pelästyin, kun tuo mainos alkoi keskenkaiken soimaan :)))

  1. Apua, mikä mainos täällä soi? Tuo Esprit vai? En ole itse törmännyt moiseen ollenkaan 🙂

 2. Hei, mistä hankit krookuksia? Kauniita!

  1. Äidiltä sain nämä. 🙂 Mutta luulisin, että krookuksia löytyisi jo ainakin kukka- tai rautakaupoista ja isommista marketeista… Tuo oranssinkeltainen väri on kyllä ihanan keväinen, tuo mukavaa piristystä niin sisälle kuin ulos.

  2. Hannele Ruusukummusta
   30.3.2016, 07:43

   Niin kauniita kuvia! Minulle ei tämä kesäaika sovi ollenkaan. Aamuisin en meinaa sängystä ylös päästä ja iltaisin ei uni tule.

  3. Kiitos! Joo, kesäajassa on kyllä ollut vähän sopeutumista. Vielä päälle loma-ajan epäsäännölliset päivärytmit, niin soppa on valmis. Mutta ehkä se tästä, kun on ensin kerännyt tarpeeksi univelkaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *