KEITTIÖSSÄ

taulu1.1-800

Pääsiäisenä innostuin fiksailemaan kotinurkkia ja kiinnittelemään useampiakin tauluja seinään. Edellisessä postauksessa vilahtaneen olohuoneen öljymaalauksen lisäksi seinälle pääsi tämä grafiikanlehti, jonka sain kiitokseksi Galerie Anhavan kanssa tehdystä yhteistyöstä. Olin tuumaillut taululle useampaakin sijoituspaikkaa olohuoneen, ruokasalin ja makkarinkin puolelta, mutta lopulta ripustin taulun keittiöön. Sen sävyihin tämä kellertäväsävyinen, simppeli grafiikka sopii tosi kivasti – lämpimiä sävyjä kun löytyy mm. keittiön matosta, seinävalaisimista ja pöydän vanerireunastakin.

taulu3-800taulu2-800taulu4-800

Taulut viimeistelevät kyllä tosi tehokkaasti sisustusta. Meidänkin koti tuntuu heti vähän kotoisammalta ja viimeistellymmältä nyt kun olen kiinnittänyt muutaman taulun sinne tänne. En niinkään pelkää taulukoukkujen jättämiä jälkiä; pienet reiät eivät juuri seinästä näy, ja ne on tarvittaessa helppo töpsötellä piiloon pienellä siveltimellä ja maalitilkalla. Tapetoiduissa seinissä paikkailu on tietysti vähän hankalampaa, ja isompia reikiä en olekaan vielä raaskinut näihin tehdä. Tuskinpa pienet taulukoukkureiät tosin kuviollisesta tapetistakaan kauas paistaa…

taulu6-800

Yksittäisten taulujen lisäksi tekisi mieli toteuttaa vielä ainakin yksi vähän isompi taulukollaasi. Tälle meidän olohuone olisi aika otollinen paikka. Olen vähän haaveillut Samsungin uudesta taulumaisesta Frame TV:stä, jonka lanseerausta olinkin taannoin seuraamassa. Tämän ympärille saisi rakennettua niin hienon tauluryhmän, ja tv-seinustakin saisi näin ihan uutta eloa. Taideprojektissani on joka tapauksessa vielä monta vaihetta, mutta ihan mukavaa edistystä on tapahtunut jo nyt – eikä toisaalta liian kiirettä kannatakaan pitää. Jossain vaiheessa olisi mukava tehdä jotain myös itse, ehkä sitten sillä kuuluisalla kesälomalla voisi olla tähän touhuun aikaa…


During the Easter holidays I had some time to decorate and refurnish at home. I placed some art to the walls, like this graphic in the kitchen. I think it looks really nice there; the color goes well with the other warm shaded items such as wall lamps, jute rug and veneer details of the dining table.

Kommentit (4)
  1. Olin pääsiäisen Lontoossa ja sorruin ostamaan William Morrisin kuoseista tehtyjä keittiöpyyhkeitä Victoria & Albert -museosta. Mm. teidän eteisen tapetti oli mukana :-).

    1. Oi, mistäköhän näitä saisi Suomessa. Olisivat aivan ihania! Joskus olen bongannut myös tarjottimia ym. näistä kuoseista, sellainenkin olisi huippu!

  2. Milla - Sukhimatot
    19.4.2017, 17:54

    Tuo taulu on kyllä kaunis yksityiskohta. Taide ylipäänsä tuntuu olevan aina hyvä investointi ja tuo uutta tunnelmaa kotiin, toisaalta myös pysyvyyttä koska lempiteoksia ei tee mieli vaihtaa (kuin paikkaa korkeintaan).

    1. Juuri näin. Taiteeseen panostus kannattaa minustakin aina, sillä onhan se kuitenkin yksi tärkeä tunnelmaa tuova sisustuselementti – ja myöskin erittäin pysyvä sellainen, kuten sanoitkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *